Двете магически думи, които променят живота ни до неузнаваемост

  • Сподели:
Двете магически думи, които променят живота ни до неузнаваемост

И това не са "благодаря" и "моля", както ни учеха в детството. Тези думи са "достатъчно" и "достоен".

Започнете с "достатъчно".

Защо ние страдаме в живота? Винаги ни липсва нещо. Нямаме достатъчно пари, нямаме достатъчно любов, достатъчно внимание, достатъчно самочувствие и т.н.

Какво би се получило, ако вместо да зацикляме върху липсата – да започнем да мислим за излишък? В края на краищата Вселената, Бог или живота ни дават това, за което мислим най-много през деня!

Опитайте се да си кажете: Аз имам достатъчно любов! Какво чувствате, когато казвате това? Най-вероятно чувството на радост започва да се покачва и вие щастливо казвате още нещо: Имам достатъчно пари!

Имам достатъчно здраве! Имам достатъчно щастие! Имам достатъчно радост! Можете да играете с тези изрази както си искате.

Имам достатъчно свободно място на пътя (за шофьори)! Имам достатъчно красота, за да бъда уверен! Имам достатъчно творческа енергия! Имам достатъчно самоконтрол и увереност в своята изключителност!

Играйте с тези думи както си искате! Бъдете деца и чувствайте, че наистина имате всичко в излишък.

След като се сетите за нещо – просто не забравяйте думата и я прилагайте според ситуацията. Измислете с тази дума прекрасно твърдение и го повтаряйте или окачете да виси на видно място.

Недостиг – това не е за вас! Имате всичко в излишък!

Тази идея е от книгата на Доналд Уолш - "Разговори с Бога", в която се обсъжда идеята за илюзорната природа на нашия свят и за такива илюзии като недостиг.

Така стигаме до втората дума - "достоен". По същия начин сеа се повтаря: Аз съм достоен за любов! Аз съм достоен за пари! Аз съм достоен за удоволствие, нежност и обич! Аз заслужавам да имам кола! Аз съм достоен за любимия и обичащ ме човек! Аз заслужавам всичко най-хубаво в живота!

Повтаряйте докато не повярвате в това, и след това започват чудесата!

Източник: bg.checkonline4you.com