Фондацията с летен концерт в София на 13 юли

  • Сподели:
Фондацията с летен концерт в София на 13 юли

Супергрупата ,,Фондацията" се готви за специален концерт в София на 13 юли 2021 г. в парка на “Военна академия”. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще представят за първи път пред софиянци новия си проект ,,Фондацията представя “Големите БГ рок гласове"”. Специални гости в него ще са вокалистите на “Ахат” - Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.Р – Атанас Пенев и Славин Славчев.

На 13 юли, под звездите, в уютния парк на “Военна академия” в София на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 82, феновете на качествената българска музика ще се насладят на живо на песни, като "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други емблематични и любими български рок парчета, които не остаряват и са  актуални и днес.

Концертът на “Фондацията” в София е част от лятното турне с новия им формат, което започва от Варна на 8 юни в Летен театър Варна.  Емблематичните лица от “Фондацията” споделят, че нямат търпение да се срещнат на живо с феновете си и да си доставят взаимно неповторими емоции и настроение.

Билетите за концерта на “Фондацията” на 8 юни във Варна и на 13 юли в София вече са в продажба. Цената им е от 25 до 45 лв., според мястото.

При провеждане на събитията ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.