Генерален любовен хороскоп

  • Сподели:
Генерален любовен хороскоп

Хората сме толкова различни. Един с един еднакъв няма, макар че в някои неща си приличаме. А иначе всеки има някакви потребности и на всеки нещо не достига, за да се чувства по-завършен. А какво е животът без партньор, който да е второто ни "Аз", с когото няма да бъдем повече самотни и който ще ни пасва във всяко отношение. Преди да пристъпим към описанието на общовалидните положения във взаимоотношенията, обръщаме внимание върху това, че тук се отчита само съвместимост по слънчев знак или по така наречените зодии.

Как обаче се разгръща вашата половинка, какви са нейните реакции, темперамент, навици, заложби, способности за партньорство? Това за съжаление остава далеч от всеобщите представи за това какво означава една "зодия", защото различията и съвместимостите се определят от множество други неща в личностите на двама души и на тях не може да отговорят популярните прогнози, които се пишат по вестници и списания.

Все пак от описанията, които са дадени тук, може да си направите някои изводи. И ако поне мъничко разпознаете себе си или своята половинка – усмихнете се! И пак се усмихнете, ако казаното не се отнася за вас. Уникалните ви взаимоотношения вероятно се крепят на голямо количество други фактори.

А иначе най-голямата тайна, която може да ви свърже без хороскопи, всъщност не е никаква тайна. Но е абсолютно задължителна, когато си решил да споделиш живота си с друг човек. Тази благословена съставка се нарича любов. И колкото и да сме различни, едно ни обединява всички – човешките ни, земни същности.

Хората от който и да е знак от Зодиака могат да установяват взаимоотношения, ако имат достатъчно търпение и мъдрост да се отнасят спокойно към "странностите" на партньора, уважават гледната му точка и – при условие че това става взаимно – тогава те със сигурност ще бъдат щастливи заедно.

ОВЕН

Овенът е много сексуален знак, както и Скорпионът. Но е възможно той да иска всичко по много и веднага. Тези хора са нетърпеливи и решителни и обичат да "дърпат бика за рогата". Трудни отношения с Овен могат да очакват представителите на Телец, Козирог, Дева, Рак, Риби и даже Скорпион и друг Овен. По-лесно им е на Близнаците, Везните, Водолеите, Стрелците и Лъвовете, които често са настроени толкова стремително, колкото и Овенът.

Мъжът Овен може да пламне като факла от любов и също толкова бързо да "изгори". На първо място за него е важно да се добере до желаната жена. Овенът е този, който ви трябва, ако предпочитате в любовта бързината и устрема в съчетание с ярък секс. Но той не е за вас, ако си представяте някой, който дълго и търпеливо да ви ухажва. Традиционно това е образ на мачо, който може да не се хареса много на интелектуалките. От друга страна, Овенът е решителен човек и ако жената не му е по вкуса, изобщо няма да завърже интимни отношения с нея. Той обича да покровителства нежния пол.

Жената Овен е ярка, нетърпелива и също иска много и наведнъж. Тя е страстна и всепоглъщаща. На нея веднага трябва да й се даде желаното. Но по натура тя е щедра на ласки, може да вземе инициативата в отношенията. Колкото и да е странно, понякога жената Овен трудно се влюбва. Нейният кавалер следва да се постарае тя да види в него не толкова партньор, колкото любим. В отношенията с нея е добре да не я дразните и вбесявате, защото никога няма да ви го прости и повече няма и да я видите. Ако отношенията ви не са равноправни, тя ще ви напусне.

ТЕЛЕЦ

Телците обичат да правят всичко с основание, в това число и секса. На тях им се иска всичко да е удобно и да им донесе максимално удоволствие. Те предпочитат по-традиционния секс, отколкото например Водолеите, с които Телците може да имат някои проблеми. Също може да имат сложности с Лъв, Овен, Стрелец, Близнаци. Най-добрите отношения за тях са с Везни, Скорпион, Риби, Рак, Дева и Козирог.

Мъжът Телец. Ако той е вашият избраник, то ви е провървяло по отношение на това, че всички мъже от този знак не приключват сексуалното общуване с партньорката, докато не разберат, че са й доставили достатъчно удоволствие и тя вече е уморена. Тези мъже чувстват женските потребности и се стремят да ги удовлетворят. Те могат да колекционират любовни истории, спомняйки си с какво ги е обогатила всяка жена. Ако не притежават висока нравственост, може да се стремят само към своето благополучие, искрено забравяйки за любимата.

Жената Телец е необикновено привлекателна, много женствена, обича секса и винаги си намира поклонници. Това е жена мечта за много мъже и ако тя не е егоистка, мъжете ще се чувстват с нея необикновено комфортно. Тя не би напуснала семейството си, дори да се влюби, за нея семейството и съпругът означават несравнимо повече от мимолетните увлечения, въпреки че много цени добрия секс и по него разпознава, разбира и оценява мъжете.

БЛИЗНАЦИ

Те са умни, много говорят и това може да подразни един Телец или Козирог, които са настроени по-скоро за действия, отколкото за приказки. С Девите нещата са опростени. А този, за когото любовта и сексът са свързани с разговори, е добре дошъл. За Близнаците и Везните Водолеят е добър партньор, понеже с него им е интересно. Добра двойка с Близнаци правят Лъв и Овен, а със Стрелците често имат известни недоразумения, които могат да преодолеят. Особеността на Близнаците се явява това, че те могат да изпаднат в меланхолия и тогава търсят в партньорството внимание, нежност и интересно общуване дори повече, отколкото секс.

Мъжът Близнаци. Битува мнение, че мъжът Близнаци обича много жени и едва ли не си има "харем". Такива хора в действителност може да се срещнат, но тяхната привързаност е по-скоро от умствен характер, отколкото от страстно-сексуален. Мъжът Близнаци просто обича разнообразието, а като удовлетвори това желание, ще се върне при постоянната партньорка. Отбелязвайки, че с дадена жена не им е интересно, Близнаците не изграждат с нея силна връзка, особено ако вече са женени. Забелязани са обаче и доста моногамни Близнаци.

Жената Близнаци. За нея общуването също е на първо място, тя е умна и често има лидерски качества, не придава голямо значение на секса и да впечатлите такава жена, може само ако демонстрирате интелект. Има и емоционални жени Близнаци, на които им е нужен мъж, насочен към семейството и сроден им по дух – "другар в игрите".

РАК

За Рака от съществено значение са емоциите. Ако той не е сигурен в своята безопасност, включително и в любовните отношения, инстинктивно ще се крие в своята черупка и дори може да се покаже пред партньора като труден, че и жесток. Затова с усилия може да се разкрепости в секса, тъй като че ли се бои да се отдаде прекалено много. С Рак трудности срещат Везни, Водолеи, Близнаци, Лъв, Стрелец, Овен, Козирог. По-лесно им е на Девите, Телците, Скорпионите и Рибите. Импулсивните хора определено няма да допаднат на Рака, нито пък на тях ще им хареса неговата дълбока емоционалност.

Мъжът Рак може да търси при жената пристанище от душевните несгоди, при това по-нежните Раци се стараят да създадат уют и за жената, например да приготвят романтична вечеря. Не толкова нежните се стремят да се обградят с женско внимание, по възможност не само на една жена. Тези жени обаче, които обичат "мачо" общуването, ще им бъде мъчение с Раците, тъй като те проявяват слаба инициатива в отношенията и в частност в секса – затова е необходимо да бъдат стимулирани.

Жената Рак има добра интуиция, тя е женствена, много ориентирана към семейството и към всичко, свързано с него. Все пак срещат се и такива представителки, които дълго не могат да създадат семейство. Това ще рече, че те не могат да се разкриват пред мъжа поради своята прекомерна нежност и ранимост, а понякога изглеждат безчувствени (което си е чиста маскировка). За много жени Раци сексът не е главното, те могат да не говорят за това със своя избраник, но той със сигурност ще получи забележителна грижа за себе си.

ЛЪВ

Лъвът има страстна и горда натура, което обхваща много страсти, в това число и секса. Когато на Лъва му е комфортно и го възхваляват, той цъфти и прави всичко за своя партньор в рамките на възможното. Добро съчетание за Лъва е със Стрелец, Овен, Близнаци, Везни, а проблеми могат да възникнат със Скорпиона, който често подкопава самоувереността му, и с Телеца. Може да се получи нелоша двойка с Водолей и Козирог.

Мъжът Лъв е страстен, много щедър и в секса, и в други области, но много уязвим към критика, която може направо да го доведе до проблеми с потентността. Затова, ако това е вашият партньор, възхищавайте му се колкото се може повече и в никакъв случай не го унижавайте. Лъвът се старае да заеме господстващо положение, затова е добре да знаете, че и в секса невинаги обича инициативата на жената. Хубаво е да си изясните неговите вкусове, а после меко и леко да демонстрирате своите. Често обича да прави подаръци.

Жената Лъв. Тя е забележителна страстна натура, но интересите й във взаимоотношенията може да бъдат насочени не към секса, а например към заемане на лидерската позиция в семейството, към възпитанието на децата. В областта, в която иска да царства, тя ще бъде кралица. Ако искате да се сдобиете с благоволението й, хвалете я и й говорете, че е единствена и няма равна на нея в света. Струва си да вложите усилия, за да победите нейната гордост и тя да ви разкрие страстната си натура.

ДЕВА

Въпреки разпространеното мнение, че Девите са студени и че не обичат секса, сред тях се срещат изключително страстни натури. Все пак за Девата е трудно да се разкрепости и да изрази чувствата си така, че партньорът да разбере колко важни са за нея отношенията. Може да има трудности да изрази адекватно себе си и това е причината често да остава неправилно разбрана. Примирете се и знайте, че тази зодия рядко показва слабостта дори на силно привързаното си сърце. Девата трудно намира взаимност с Лъв, Стрелец, Овен, Водолей, Везни. По-лесно стават нещата с Близнаци, Козирог, Телец, Риби, Рак и Скорпион.

Мъжът Дева обикновено е страстен, но това му качество рядко е на показ, затова той понякога изпада в плен на условности и може да зацикли в детайлите. Помолете го обаче за помощ в разрешаването на детайли, важни за вас, и по този начин дори ще му дадете възможност да се разкрие. За него е важно жената в резултат на усилията му да получи пълноценно удовлетворение и ако той ви е доставил такова, не забравяйте да си го кажете. А ако не е успял, опишете му какво конкретно искате.

Жената Дева често сама не знае какъв потенциал от нежност има заложен в нея и е възможно да не умее да го изрази, може да има и съмнения относно своята женска привлекателност. Добре ще е партньорът да й помогне да преодолее това, стимулирайки забележителните качества, които тя притежава. Тогава Девата ще се старае да достави на любимия мъж неизразимо удоволствие.

ВЕЗНИ

Везните са много чувствителни към чуждите потребности и често не са самите себе си, когато им дават ниска или неправилна оценка. Затова са уязвими в секса, могат да достигнат в него необикновено майсторство, за да доставят удоволствие на партньора. Добре се развиват отношенията им с Близнаци, Водолеи и други Везни, не лошо с огнените Лъв, Стрелец, Овен. С водните много емоционални знаци – Раци, Скорпиони и Риби, е възможно някакво неразбирателство, но със земните – Козирог, Дева и Телец, напълно могат да намерят хармония.

Мъжът Везни е уравновесен, в секса той не заема лидерска позиция, често предоставя ръководството на партньорката, но се старае да създава комфорт на жената, обича и по достойнство оценява нейната красота. Желателно е при необходимост да завоювате мъж от този знак да обръщате внимание на своята външност, подбирайки особено красиви дрехи и бельо, а също да умеете да водите галантни беседи.

Жените Везни отдават голямо значение на своята красота, изискват възхищение към външността си, във взаимоотношенията за тях е важна не само вътрешната хармония, но и външната красота на партньора, и оттенъка на взаимоотношенията помежду им, и взаимното разбирателство, и възможността да си поговорят задушевно. Тогава жената Везни разцъфва и е готова да се разкрие пред партньора.

СКОРПИОН

Скорпионът е смятан за най-сексуалния, а и най-страстния и ревнив знак на Зодиака. Случва се Скорпионът да обича да "мъчи" своя партньор, предизвиквайки неговата ревност, или с фалшива студенина, а после изведнъж да прояви бурни неочаквани емоции. Сексът рано започва да вълнува Скорпионите и продължава да бъде актуален през целия им живот. Иначе това е знак на много чувствителни хора, които може да ги трогне дълбоко всяка чужда болка. Скорпионът се чувства най-комфортно с Риби и Раци, а отношенията с Лъв и Водолей могат да породят проблеми.

Мъжете Скорпиони са най-различни. Тези, които не скриват своето сладострастие, го проявяват и в секса и може да обичат необичайните ласки и острите усещания. Понякога правят впечатление на силно жадни за ласки и все им е малко това, което им дава партньорката. А има и мъже Скорпиони, които на вид са хладни, но вътрешно преживяват силни емоции и също както и страстните и невъздържани Скорпиони са много раними и изискват внимателно отношение към своите емоции.

Жените Скорпиони преди всичко не крият своята мощна сексуалност и могат да доставят голяма наслада на мъжа, при това и сами да получат такава. Те често искрено обичат не само мъжа, но и самия секс и за тях не е голям проблем да разбудят завоевателя в мъжа.

СТРЕЛЕЦ

Като огнен знак Стрелецът има богат потенциал в любовта и секса. Преди всичко обаче за Стрелците сексът не е най-важното в отношенията между половете. Той много обича да учи и може успешно да учи и секс, въпреки че не е толкова огнен в страстите както Овена и Скорпиона. Успешно намира общ език с Водолей, Лъв, Овен, Везни и себеподобни Стрелци. Нещата не са никак розови с останалите знаци.

Мъжът Стрелец е завоевател веселяк, обича играта и моментите на изненада и в живота, и в секса. Стрелците са романтични и обичат развлеченията и „радостите на живота“. Общуването със Стрелец може да повдигне женското настроение, тя може да почувства извиращия от него дух на празничност, който се разпростира и върху любовните отношения. Стрелецът може и да не е много страстен, но обича да отдава на жената своята жар, за него е важно тя да е доволна и да го хвали. В секса е щедър и игрив, нужен му е само намек какви точно игри ви привличат.

Жената Стрелец често не изразява ярко своите сексуални емоции и предпочитания и мъжът може да бъде удивен, откривайки в своята партньорка порива за покоряване на далечни хоризонти и силни страсти, които от време на време ще извират от нея. Тя може да си пада по правенето на секс на необичайни места.

КОЗИРОГ

Традиционно се смята, че Козирогът е сух и че по тези причини бил слабосексуален. Това обаче далеч не е така. Първо, Козирогът винаги се стреми да се добере до своята цел и да покори желания партньор. Второ, сухотата е защитна обвивка на Козирога и този, който се въоръжи с търпение, за да падне тази обвивка, ще види зад нея нежен и чувствителен човек. Общуването с него обикновено разочарова тези, които са свикнали на лекота и бързина в интимните отношения, тоест Близнаци, Везни, Водолеи, Лъв, Стрелец и Овен. Другите знаци сравнително добре се съчетават с Козирога, но добре е да имат предвид, че трябва да разбудят нежната му чувствителност, което може да отнеме дълго време.

Мъжът Козирог обича да прави секс дълго и целенасочено. На него трябва да му се възхищавате, тъй като той, колкото и често да има високо мнение за себе си, вътрешно може да се чувства неуверен в себе си човек. Той може отлично да знае как да се добере до някакъв връх, но да не е сигурен, че искрено може да бъде обичан. Затова този мъж предпочита в брака жената да е зависима от него, тогава той разцъфва и може да си позволи дори си намери и любовница, която впрочем също иска да има за дълго.

Жената Козирог е трудна за съблазняване, но веднъж "развихри" ли се, може да даде пример в секса на жените от другите зодиакални знаци. И то защото тя става много чувствителна към нуждите на партньора и разцъфва, става по-открита и ласкава, когато има стойностен и удовлетворяващ високите й амбиции роман. Често предпочита да встъпи в официален брак с човек, приличащ на нейния баща; цени трайните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят като въздушен знак се смята за "по-студен" в сравнение с Овена или Скорпиона. Водолеят обаче изобщо не смята себе си за хладен – сексът го вълнува от ранна възраст, а това, че той обича да говори, съблазнявайки партньорката, някои от жените всъщност възприемат доста позитивно. Водолеите – и мъжете, и жените, се отнасят либерално към брака и често предпочитат за съжителство представители на собствения си знак, Близнаци, Везни, Стрелец, Овен, а някои не са равнодушни и към Лъв. Водолеите силно се привличат и от Скорпиони, но последните са склонни по-скоро да си съперничат с тях, отколкото искрено да ги обичат.

По свидетелства на множество жени мъжете Водолеи са оценявани положително в секса. Водолеят е склонен да експериментира в леглото и за разлика от Скорпиона рядко бива жесток. Него просто го вълнува няма ли да е приятно да се подходи малко по-различно в интимните отношения. Рутината го влудява, трябва му нещо интересно, иска му се да опита колкото се може повече в живота. Главното е спонтанността, казва Водолеят. Той може да прави секс и по приятелска линия, любопитен и влюбчив е. За него бракът не означава почти нищо и той встъпва в него предимно от любопитство, но често остава верен партньор на своята половинка.

Жената Водолей много цени приятелството и често има доста приятели измежду представителите на силния пол, като остава вярна на своя любим. Тя също не е страстна привърженичка на брачните окови, не понася зависимостите и понякога наистина излъчва студенина, държейки на своята свобода. За нея не са нещо неприемливо отношенията извън брачната връзка и малко се интересува какво ще кажат хората. Нейното сърце може да бъде спечелено от мъж, който може да й бъде верен приятел, както и да е интересен и интелигентен човек. Жената Водолей често си задава въпроса: "Какво, ако опитаме ето така?" и може с часове да я измъчват терзания дали ще бъде правилно разбрана от своя партньор не-Водолей. Случва се тя да не мисли много-много, преди да встъпи в сексуална връзка, и често дава воля на желанията си.

РИБИ

Знакът Риби предразполага към мечтателност и голяма емоционалност, която се разпространява и върху любовта, и върху сексуалната сфера на отношенията. Рибите често избират партньор от собствения си знак, а също измежду Раци и Скорпиони. Възможен е добър съюз с Дева, Козирог, Телец. Със знаци от въздушната и огнената стихия отношенията са сложни, с изключение на Стрелеца, с който Рибите може да намерят много общи неща.

Мъжът Риби може да е прилично активен в секса и не много претенциозен както в набора предпочитаеми ласки, така и в избора на партньорка. Той по-скоро обича голямото разнообразие. Негово положително качество се явява това, че той много добре чувства своята партньорка и се стреми да й достави удоволствие. Ако той искрено я обича, може да й остане верен. Често му се иска партньорката да прилича на него. Случва се да му е приятен разговорът на тема секс, което го родее със Стрелеца.

Жените Риби са много различни, но всички до една имат силна интуиция. За повечето представителки на този знак сексуалната сфера е важна, те са страстни и предпочитат разнообразния секс, но мъжът преди всичко трябва да разбуди в жената Риби нейните романтични чувства, милосърдието и състраданието й и тогава ще му е по-лесно да я завоюва.

Източник: Dnes.bg