Идеалната жена – 16 начина да я разпознаем

  • Сподели:
Идеалната жена – 16 начина да я разпознаем

1. Успява да съчетае добре кариерата с домакинството – истинска машина е, не се разпилява и правилно успява да подреди приоритетите си.

2. Знае какво иска от мъжете и се стреми да получи най-добрия мъжки екземпляр за другар в живота.

3. Обвърже ли се с някой мъж, тя гледа само в една посока – не се поддава на излишни флиртове и интриги.

4. Тя цени своя умствен и физически потенциал, с които разполага – развива се, подържа се и се стреми да се усъвършенства.

5. Тя не е свършена – прави грешки, но се старае да не ги повтаря.

6. Държи на семейството и уюта – за нея най–близките й същества са с предимство пред всичко останало.

7. Тя не капризничи за щяло и не щяло – просто знае, че е способна и сама да удовлетворява желанията си, не и е нужен мъж затова.

8. Има пълно доверие на избора си за мъж, точно затова не си губи времето да го следи, контролира и променя.

9. Не е задължително перфектната жена да притежава перфектна фигура, но е важно да излъчва сексапил и да подържа външния си вид.

10. Тя не влиза в безсмислени спорове – знае кога да говори и кога да замълчи. Личния си живот го пази само за себе си, не споделя пикантни подробности от него.

11. Перфектната жена е добър слушател. Разполага с нужното търпение, подкрепа и постоянство. Тя е откровена с партньора си и с останалите хора около нея.

12. Притежава силна женственост – може да я разпознаете по стилното облекло, нежната походка и магнетичния поглед.

13. Тя е не само интелигентна, но и чувствителна – мъжете се чувстват по–добре с жена, която е нежна и споделя чувствата си с тях, не ги задържа в себе си с идеята  да изглежда по–силна, а успява да намери опора в мъжа до себе си. Тя знае, че светът не зависи от нея и е склонна да поплаче на рамото на любимия, в което няма нищо лошо – затова тя е нежната половинка в двата пола.

14. Тя е интелигентна, амбициозна и независима и запомнете, че истинските мъже са привлечени от по–умни жени, а страхливите  – от жени, които са лесни за манипулиране и сами им падат в краката.

15. Тя е уравновесена и търпелива – не избухва без причина, не прави от мухата слон, ако мъжът излезе с приятели или закъснее от работа. Като цяло не създава излишни драми във връзката си, тъй като е здраво стъпила на земята и е способна да разбере нуждите на любимия.

16. Ревност – за нея на първо място е доверието, тя е достатъчно силна и интелигентна, за да не си втълпява излишни, объркващи живота й мисли. Тя знае, че ревността е най–прекият път към скандалите, недоверието и разрушаването на една връзка.