Идеалните партньори за зодия Риби

  • Сподели:
Идеалните партньори за зодия Риби

Представителите на зодия Риби преди всичко са съвместими с всички водни знаци (Риби, Рак, Скорпион). Между Рибите и земните знаци (Телец, Дева, Козирог) също се получават добри партньорства, докато взаимоотношенията им с огнените знаци изискват много старание и компромиси.

Връзката между Риби и Близнаци или Стрелец е може би най-голямото предизвикателство за партньорите.

Риби и Телец

Тази комбинация обикновено се оказва много щастлива. Телецът е силна, авторитетна фигура, която може да осигури сигурност и стабилност на колебливите Риби.

Бракът между тези две зодии е много успешен и се осланя на абсолютно доверие и сигурност. Нито един от двамата партньори не би пренебрегнал задълженията си към другия по никакъв начин.

Тази двойка трудно може да бъде разделена от някого или нещо.

Риби и Рак

Това е една чувствителна двойка, способна да превърне всяка своя мечта в реалност. Рибите осигуряват романтика в живота на Рака, който от своя страна се изявява като защитник и покровител.

Двамата партньори се подкрепят взаимно, рядко се карат и бързо се сдобряват. Те са напълно един за друг и могат да прекарат цяло денонощие без да си омръзнат.

Комбинацията от тези два знака е идеална за брак и семейно съжителство.

Риби и Дева

Колкото и невероятно да звучи, тази деликатна връзка може да се превърне в здрав съюз. И двете зодии имат възможността да видят качествата на другия, без значение колко са скрити те. В известен смисъл всеки от тях може да излекува душевните рани на партньора си.

Връзката между тях може да бъде наистина приятна, ако те вярват в любовта и са уверени в чувствата си.

Риби и Скорпион

Това може да бъде любов от пръв поглед, защото съществува силно привличане между представителите на двата зодиакални знака. Рибите са готови да разчитат на Скорпиона, който може да компенсира тяхната нерешителност.

Ревността и собственическото отношение на Скорпиона, не би притеснило нежните Риби – те по скоро се чувстват обичани и ценени.

И двете зодии са лоялни, интуитивни, силно заинтересовани от мистичното и необикновеното. Бракът при тях е напълно възможен и успешен.

Риби и Риби

Тези личности имат едни и същи добродетели и пороци, затова помежду им често цари разбирателство и съчувствие. Благодарение на богатото си въображение и интуиция, партньорите от тази двойка могат да се разбират без думи.

Те знаят как да направят връзката красива и изпълнена с мечти, далеч от реалността и да изградят свой собствен свят, в който трудно някой би могъл да проникне.

Източник: chudesa.net