Истинското приятелство ще продължи и след смъртта - сбогуването на Сара Джесика Паркър

  • Сподели:
Истинското приятелство ще продължи и след смъртта - сбогуването на Сара Джесика Паркър

Много колеги актьори и приятели на починалия по-рано тази седмица, Уили Гарсън, изразиха своите съболезнования и тъга в постове, за да почетат паметта му.
Почти всички фигури от сериала "Сексът и градът" изказаха своите мисли и болезнени чувства към внезапната загуба на Уили.
Направи ни впечатление, че една от тях не сподели нищо дни наред.
Става дума за Сара Джесика Паркър, която потъна в лично мълчание.
Тя и героят на Гарсън, Станфорд Блач, бяха най-добри приятели на екран, а и не само там.
Актрисата събра сили и проговори за своя скъп, непрежалим другар в публикация в Instagram профила си, заедно с различни кадри на тях двамата през годините.
Ето и какво написа тя:

"Непоносимо е.
Понякога тишината също е изявление. На гравитацията. На мъката. Величината на изгубеното над 30-годишно приятелство.
Едно истинско приятелство, в което са позволени тайните, приключенията, споделеното професионално семейство, истина, концерти, пътувания, вечери, храна, късни телефонни обаждания, взаимна отдаденост на родителството и всички сърдечни боли и радости, които го съпътстват.
Триумфи, разочарования, страх, гняв и години прекарани на снимачната площадка, предимно в апартамента на Кари, смеейки се до късно през нощта и като Стандфорд и Кари и като Сара Джесика и Уили.
Ще ми липсва всичко в теб и ще си припомням нашите последни моменти заедно. Ще препрочитам всяко едно съобщение от теб и ще гледам кога за последно сме говорили по телефона. Ще чувствам липсата ти, но с благословия, че съм изпитала тези моменти и всички останали в дълбините, които ще изплуват. Моята любов и най-дълбоки, искрени съболезнования за скъпия ти Нейтън. Нейтън беше светлината в живота на Уили и неговото най-голямо постижение, да бъде татко. Почивай в мир."