Как да привлечем мъжкото внимание

  • Сподели:
Как да привлечем мъжкото внимание

Изпитвате симпатии към даден мъж, но не знаете как да привлечете неговото внимание - има няколко неща, които може да направите, ако искате този мъж да хлътне по вас.

Говор интонация 

Мъжете са по-силно привлечени от жени, които говорят с по-тих тембър, с мисъл и директно.

Прекалено звучните и шумни жени не успяват да привлекат особено много мъжкото внимание. Нежният глас е способен да разтопи всяко мъжко сърце в комбинация с изразителен поглед, както и позитивно излъчване.

Поглед 

Само един единствен поглед е достатъчен, за да кажете хиляди неща, но този поглед трябва да бъде изразителен и да разкрива вашите мисли, с помощта на помощни материали, като например – жестове, скръстване на краката, намигване, чаровна усмивка и всичко това, в комбинация със секси поглед.

Остроумие 

Мъжете си падат по жени, които могат да носят на майтап, забавни са и намират нещо положително винаги и във всяка ситуация.

Голяма част от мъжете предпочитат да се обвържат именно с такъв тип жена, с която могат да бъдат напълно убедени, че няма да им е скучно, а животът им ще бъде изпълнен с разнообразие и адреналин.

Женска сила

Мъжете харесват резките и директни жени, които са силни, целеустремени и знаят какво искат да постигнат в бъдеще.

Ако искате да привлечете някой мъж, просто му покажете, че може да се справяте добре и без чужда помощ, това ще провокира в него желанието му да бъде с човек, който не гони някакви материални облаги от бъдещата връзка.

Стил и външен вид

Първото, което вижда мъжът в една жена, определено е външния вид и ако той не му допадне, нещата биха приключили на по-ранен етап, отколкото ни се иска, затова е добре да се погрижим да изглеждаме добре.

Не е нужно да бъдем предизвикателни, особено ако искаме, да спечелим вниманието на този мъж за по-дълго време. Единственото, което е необходимо, е да бъдем себе си, да изглеждаме верни на своите принципи, както и на стила, който трябва да е изчистен и да казва – ''Знам, какво искам и как да постигна!'.

Повечето мъже са привлечени от жени, които знаят какво искат от живота, такива които излъчват доза сексапил, сила и интелигентност, но не трябва да забравяме и чувството за хумор.

Мъжете не си падат по скучни жени, на които животът им се върти, около библиотеката, операта и домашните любимци. Затова, освен стила, е важно жената да наблегне и на няколко други неща, ако иска да привлече мъжкото внимание.

Приятелско отношение 

Мъжете предпочитат до себе си да имат жена, която може да бъда открита и във всеки един даден момент да има способността да се постави на тяхно място, а това означава другар и приятел, с когото да могат да общуват на най-разнообразен вид теми.

Когато няма комуникация между двама човека, нещата се получават изключително трудно, да кажем почти невъзможно, защото няма как човек да бъде привлечен от друг, който не може да споделя своите мисли и чувства, както и да бъде част от живота му.

Всички мъже обичат дамите, които знаят кога да говорят и кога е по-добре да замълчат, тези които се радват на техните шеги, но когато се налага могат да бъдат срамежливи, мили и чувствителни.