Как да разберете, че сте с неподходящ партньор

  • Сподели:
Как да разберете, че сте с неподходящ партньор

Когато двама души, които истински се обичат и държат един на друг са във връзка, те без проблем показват своята привързаност и любов. Има връзки, които се крепят на ползата и материалната облага от партньора, сега ще разберем кои връзки са по-скоро с такава цел.

Не може да разчитате на човека до вас – Когато имате проблем, вашият партньор по-скоро се отдръпва и предпочита да остане страничен наблюдател.

Не харесва вашите роднини и обкръжение – Дори и не се опитва да опознае и хареса вашите близки.

Предпочита вие да плащате за всичко – Той по-скоро спестява своите финанси изцяло за личните си нужди.

Не говори за общо бъдеще – В разговорите с него не присъстват теми, които включват и вас като планове, мечти и неща, които той иска да постигнете заедно като партньори.

При скандал с други хора винаги заема тяхната страна – Независимо дали ще е спор с близки или приятели, той никога не подкрепя вас.

Стреми се да се развива на ваш гръб – За него на първо място са неговата кариера, постижения и развитие, докато вие търпеливо стоите зад гърба му, подкрепяте го финансово и емоционално.

Той смята, че сте заменими – За него има милион други партньорки, които биха му дали същите неща, че и повече, които смята за по-реализирани и красиви от вас.

Унижава ви – Не пропуска момента, в който да си направи шега за ваша сметка и винаги го прави, когато има публика, която да се възхищава на остроумията му.

Егоист е – Предпочита на първо място да задоволи собствените си нужди и потребности, след което евентуално ви пита, как сте; имате ли нужда от нещо.

Не е способен да ви прави комплименти и да вижда положителните ви черти – Той винаги ви упреква за всички затруднения и спънки, които му предоставя живота. Винаги подчертава вашите недостатъци и не е способен да изрече мили думи към вас.

Предпочита сам да се забавлява – Винаги излиза сам и предпочита вие да не го придружавате, независимо дали ще е на заведение, разходка, кино или екскурзия - той предпочита да си отпочине от връзката ви.

Лъже ви – Постоянно и за всичко. За срещи, за работата си, за заплатата си и почти никога не ви казва пълната истина.