Как да разпознаем правилния от неподходящия мъж за нас

  • Сподели:
Как да разпознаем правилния от неподходящия мъж за нас

Всички знаем, че е много трудно да намерим перфектния партньор – човек, с когото само с един поглед да си казваме всичко. Случва ни се да попадаме на неподходящи хора, с които единственото, което правим, е просто да си губим времето. Ще ви разкрием няколко съвета, чрез които да разпознаете правилния мъж от този, който е абсолютно неподходящ за вас.

Избягвайте мъже които  са:

Работохолици - Обсебени от работата си до такава степен, че са се превърнали в изнервени работохолици. Такива мъже са склонни да ангажират вниманието си единствено и изцяло върху своето професионално развитие и кариера, за тях връзките и създаването на семейството остават винаги на заден план.

Женкари – Мъже, на които очите не спират да шарят. И дори когато говори с вас - очите не спират да му шарят в различни посоки, по-точно в различни жени. Мъж женкар е мъж, с когото трудно се живее, защото той не е способен да отдаде цялото си внимание и енергия на единствена жена, а точно от там се пораждат бъдещите конфликти и ревност в тази връзка.

Егоисти - Мислят единствено за собствената си особа. Претенциозни егоисти, които на първо място поставят себе си и собствените си желания. Подобен тип мъже се познават още в самото начало на връзката и когато забележите, че човекът до вас не е склонен да се включва финансово в сметки, забавления, ресторанти, екскурзии или просто елементарни ежедневни разходи и предпочита, вие да поемате финансовата страна на връзката, то най-вероятно сте попаднали именно на такъв тип мъже.

Пристрастени към хазарт, алкохол и опиати – Правилният мъж за вас не е човек, който има подобни нужди, повярвайте ни. Този тип мъже също можете да разпознаете още в самото начало на връзката и когато забележите, дори и едно от тези пристрастявания бъдете сигурни, че нещата са обречени. Човек трудно се променя и когато мъжът до вас е избрал път с подобни влечения, почти никога нещата не се променят, а връзката с такъв човек ще бъде изпълнена с лъжи, самосъжаление и излишни главоболия.

Родени манипулатори и лъжци – Мъже, които се опитват да променят вашите възгледи, мечти, дори и начина, по който изглеждате, с единствената цел да спечелят от ситуацията и да се чувстват по-добри от вас, са мъже, които наистина трябва да държите далече от себе си. Мъжът, който е свикнал да изопачава истината в своя полза, никога не се променя и с него изключително трудно се създава нормална връзка. Затова ако усетите, че човекът до вас има афинитет към лъжите, просто го зарежете и не си губете времето, за да го променяте. Мъжът манипулатор, обикновено е склонен да си играе с вашата психика и да променя вашето мислене в насока, която е изгодна единствено за него самия.

Мамини синчета – Мъже, които за всяка своя стъпка в живота си, чакат одобрението на своите майки. Те не успяват да вземат живота си в ръце, както и да създадат щастливо семейството. При този тип мъж, майката е в основата, тя контролира изцяло неговите действия, тя е кукловода, а той е просто фигурката, която следва нейните инструкции. И дори, когато има връзка този мъж се уповава единствено на мнението на своята майка. Тя е човекът, който взима решенията в неговата връзка и тя контролира целия му свят. Сами разбирате, че трудно се създават сериозни отношения с подобен тип мъже и една връзка, с такъв човек, ще е изпълнена с много изхабени нерви и постоянни скандали.

Арогантен мъж, който не харесва вашето обкръжение – Няма желание да излиза и да опознае вашите приятели. А когато го заведете на вечеря с вашето семейството, той се държи арогантно и невъзпитано с тях. Не харесва вашите близки, а още по-малко се интересува от вашите чувства и от факта, че неговото поведение ви разстройва. Сами разбирате, че връзка с подобен тип мъже, не е здравословна и няма да протече нормално.

Правилния мъж за вас е:

Интелигентен  - Мъжът да вас е умен, колкото вас самите. Можете спокойно и почти винаги да си намерите общи теми за разговор, а този разговор протича с лекота. Интелигентният мъж знае кога да говори и кога да замълчи, знае как да бъде директен, но не и нахален. Той е добре възпитан и уважава жените, никога не си позволява целенасочено да нарани физически или психически една жена, защото притежава джентълменски подход, който го отличава от всички останали мъже. А подходът е по-скоро свързан с уважение и внимание към жената, която е грабнала сърцето му.

Забавен  – Притежава чувство за хумор и когато сте с него, вие сте спокойни и положително настроени. На него му харесва да вижда вашата усмивка, затова се старае да бъде забавен и остроумен и всичко изглежда някак по-красиво и интересно.

Честен Предпочита да ви каже нещата такива, каквито са, дори и от това да ви заболи, той е откровен с вас. В неговите очи, вие сте не само партньор, но и приятел, затова му е и по-лесно да ви споделя за своето ежедневие, работа и приятели.

Обича ви и не се притеснява да го показва – Прави ви комплименти при всеки удобен случай. Държи на вас искрено и е готов, да влезне и в огъня за вас. Само по неговите действия вие разбирате, че ви обича и не са нужни много думи и обяснения за това.

Уважава семейството  и приятелите ви – Харесва семейството ви, нещо повече - успява да си намери общ език с всеки един член от вашето семейство, приятно му е в тяхната компания и това е видимо. Няма проблем да общува с вашите приятели и с времето, те са се превърнали в общи такива.

Харесва ви такива, каквито сте – Харесва ви с вашите качества и недостатъци, не се стреми да ви променя, напротив, той обожава вашия външен вид и ви смята за най-красивата жена в света. Винаги забелязва, когато сте се нагласили – променили сте прическата или просто сте се облекли по-официално. Той не се притеснява да сподели със своите приятели, че е намерил перфектната жена.

Иска да се развивате професионално – Не ви ограничава да бъдете единствено майка и домакиня, напротив, подкрепя ви и ви помага, да се развивате в сферата, в която искате.