Как да влезем в потока на желанията си?

  • Сподели:
Как да влезем в потока на желанията си?

1 Всичко става с лекота. "Обичам живота, вярвам, че най-доброто е за мен, доверявам се на Вселената – тя ме пази и напътства. Изпълнен съм с думи на благодарност и любов. Речникът ми изобилства с положителни думи."

2. Спокоен си, отпуснат си, много целенасочен си. Вярваш в успеха си. Нямаш и 1% съмнения.

3. Родителите, обкръжението, обществото ти влияят, но имаш собствено мнение, сигурен си в себе си. Личният ти опит е силен източник на вътрешни нагласи и лични убеждения. Той повишава самооценката ти и те прави самоуверен и така потокът на желанията ти тече свободно.

4. Смел си, вярваш в собствените си качества, постоянно се развиваш и усъвършенстваш.

5. Знаеш точно какво искаш, вървиш целеустремено и нищо не може да те спре. Не се спираш и не се отклоняваш от пътя си.

6. Имаш позитивни мисли. И те са насочени към вярата, че предстоящите събития винаги имат положително развитие. "Аз съм господар на живота си. Аз сам създавам реалността". Обезценяваш собствените си негативни мисли.

7. Спокойно се отнасяш към затрудненията, възприемаш ги като уроци от живота и коригираш начина, по който искаш да постигнеш желания резултат. Не се страхуваш да излизаш от зоната си на комфорт, дори сам я разширяваш.

8. Не се привързваш към нищо. Нямаш никакви очаквания. Никаква събития не ти влияят.

9. Каквото искаш, живееш така, сякаш вече го имаш в живота си. Можеш да усетиш радостта и тръпката от бъдещия си успех. Не се критикуваш, а се наблюдаваш и анализираш. Осъзнаваш, че сегашното ти състояние е твой доброволен избор.

10. Благодарен си на всичко, което идва при теб. Ако реалността не отговаря на очакванията ти, работиш по отстраняване на идеализациите и претенциите ти към себе си, другите хора, живота. Пускаш нещата, живее в лекота. "Благодаря на живота за този урок".  "Прощавам на Живота и го приемам такъв, какъвто е. Моля живота да ми прости мислите и чувствата си спрямо него".

Една добра практика е Хипноза.

Още по темата на Курс обучение "Как да управлявам емоциите си чрез НЛП?".