Как харчим парите според зодията си

  • Сподели:
Как харчим парите според зодията си

Овен харчи пари наляво и надясно, без да мисли за последствията. Може да пръсне цяло състояние за една нощ. Доверчив е и лесно може да бъде излъган от хитри комбинатори.

Телец цени парите и се стреми да изкарва колкото се може повече. Той е в състояние да блъска от зори до зори заради заветните финикийски знаци и е практически невъзможно да бъде подведен чрез финансови измами.

Близнаци не се задоволяват с малко. Често живеят на кредит, вземат пари назаем, понякога дори забравят колко са взели и харчат за дреболии.

Понякога се заемат да спестяват, но бързо се отказват при вида на нещо красиво в магазина.

Рак е майстор в трупането на пари. Това не означава, че се отказва от всичко - напротив, той обича да живее комфортно, но не понася пилеенето на пари и правенето на дългове. Рак вижда измами и афери навсякъде, така че е трудно да бъде излъган по финансов въпрос.

Лъв става богат обикновено благодарение на щастлива случайност. И тъй като лесно получава парите, той не умее да ги цени и понякога е в състояние да пропилее цяло състояние. Падайки си по комплиментите, често става жертва на ловки мошеници.

Дева цени заработените пари. Дори и да постигне финансов успех, битът й остава скромен. Представителите на този знак са много проницателни относно финансите, трудно е да бъдат измамени на дребно, но в стратегическите моменти обикновено губят.

Везни винаги успяват да подредят нещата така, че да не се напрягат в службата си, а да получават достатъчно пари и да поддържат имиджа и светския си живот. Везните са твърде инертни и нямат желание да се напъват за няколко лева повече. Най-приятното за тях е да си намерят спонсор.

Скорпион е роден финансист и истински банкер. Надарен е с прекрасна интуиция, устремена към конкретни и сигурни дейности. Обича да дава пари назаем и успява да си ги връща с добър процент отгоре.

Стрелец върви към богатството, придвижвайки се неотклонно към върха на социалната стълбица. Върви му във финансовите дела благодарение на успешните му делови операции, стабилните му връзки, а също на умението му да попада на точното място в точното време. При това Стрелец е всепризнатият прахосник на зодиака.

Козирог обикновено печели доста добре, но представителите на този знак са склонни към аскетизъм. На тях все им се струва, че харчат прекалено много, че това е глупаво, тъй като парите може да потрябват за други, много по-важни неща.

Водолей смята, че е срамно да си богат. Този хуманист е готов да раздаде всичко на приятели или на съвсем непознати хора. Понякога печели добре, но никога не пести пари. Доста е алчен, затова често става жертва на реклами, финансови пирамиди и други афери.

Риби често са икономични, на тях им стигат и най-незначителните доходи. Понякога могат да останат без средства за съществуване, тъй като на този знак му тежи всекидневната работа, носеща стабилен доход. Но все пак Рибите не потъват, след известно време те изплуват благодарение на “манната небесна” или помощта от близки. Доверчивостта им често ги прави жертви на големи афери.