Как се извинява всяка зодия, когато се провали

  • Сподели:
Как се извинява всяка зодия, когато се провали

Хората правят грешки и изпадат в неудобни ситуации. Каква по-неудобна ситуация от това да се издъниш и да се молиш за прошка, докато те е срам от самия себе си. Открихме, че всяка зодия си има характерен начин за измъкване от ситуация и решаване на проблема.

Овен

На пръв поглед овенът изглежда заплашителен. Строга, уверена личност, която излъчва сила и непоколебимост. Бихме помислили, че не се интересува ако нарани някой. Овенът е изключително честен, така че не се притеснява да се извини по никакъв начин. Ще се извинява, докато не получи прошка. Никога не би се извинил за нещо, което не е направил.

Телец

Истински инат. Трудно е да получиш извинение за тях. Това подронва достойнството им и ги кара да се чувстват не на място. Отстояват мнението си до последно, но все пак разбират, когато са отишли твърде далече. Предпочитат да се извиня с нещо вкусно. Биха сготвили любимото ви ястие, за да сложат край на войната.

Близнаци

Постоянно изучават хората около себе си. Често не знаят какво може да обиди някой и го разбират чак, когато прекрачат границата. Най-хубавото е, че никога не повтарят грешките си. За извинение предпочитат да купят специален подарък, който проработва винаги, независимо от пола.

Рак

Интуицията им е много силна и добре знаят кога трябва да спрат. Рядко се случва да обидят някой, но правят всичко възможност да се извинят. Запазената им марка за извинение са ръчно изработените неща. С тях могат да покажат изцяло своята загриженост и извинение.

Лъв

Истински кралици на драмата. При скандал винаги първи се извиняват, дори другият да е сгрешил. Гледат да не нараняват хората, но ако кажете, че сте засегнати показват, че наистина съжаляват. За най-добро извинение ще ви подарят едно незабравимо пътешествие.

Дева

Интелигентни са, но в трудни ситуации често забравят да използват ума си. Могат да наранят някой, но съвсем несъзнателно без дори да разберат. Разберат ли, че са сбъркали, веднага се активират да оправят нещата. Тяхното средство за извинение са сладките неща. При трудни ситуации започват да пекат корабийки, за да изкупят вината си.

Везни

Стремят се да поддържат баланса с приятелите си и да не влизат в пререкания с тях. Готови са да пренебрегнат принципите си само, за да направят близките си щастливи. Ако трябва да се извинят, са готови да споделят някоя своя любима дреха с вас.

Скорпион

Обичат искреността. Предпочитат при спор и двамата да останат ядосани един на друг, отколкото да излъжат само, за да се приключи. Най-добрият метод за справяне със ситуацията според скорпиона е един приятелски уикенд, който да угаси пожара.

Стрелец

Имат предимството да се разбират с всички. Рядко изпадат в критични ситуации и бързо гледат да се измъкнат от тях. Не купуват подаръци за извинение, предпочитат смеха. Усетят ли напрежение, гледат да развеселят околните.

Козирог

Известни са със самоконтрола си, не допускат да нараняват хората. Държат на мнението си в споровете и това често им изиграва лоша роля. Трудно им е да се извинят, но когато се наложи го правят. Разговорът очи в очи е най-подходящият според козирога.

Водолей

Не обичат да грешат, но не им е приятно и да не изразяват мнението си. Държат да изложат аргументите си и отстояват позицията си до последно. Ако са сбъркали с нещо, ще решат проблема с разговор. Показват ви, че ви разбират и ви изслушват.

Риби

Имат силна интуиция, с която успяват да избягват проблемите. Единствения начин да предизвикат конфликт е, когато са убедени, че са прави – в името на истината. Осъзнават кога проблемът се нуждае от решение, а не от извинение. Наложи ли се да търсят прошка подаряват нещо музикално. Любимият ви плейлист събран в едно например.

Източник: Actualno.com