Какво се крие зад сексуалните фантазии

  • Сподели:
Какво се крие зад сексуалните фантазии

Надничането в тях може да ви се струва извратено, но не е!

Еротичните фантазии са нещо съвсем нормално и естествено, а тълкуването им говори много за характера и проблемите на конкретния човек. Мечтите за разкрепостени интимности са ни присъщи точно толкова, колкото и въжделенията за околосветско пътешествие например.

Не зависят от възрастта - те са нормални реакции на мозъка спрямо заобикалящия ни свят, твърдят американски специалисти.
Кратък анализ на някои най-често фантазирани секс ситуации разкрива много за самите нас, за човекът до нас.

Женски сексуални желания

Груб, първичен секс

Какво означава:

Тази фантазия за обладаване с елементи на насилие витае в главите предимно на омъжени или обвързани, но незадоволени жени, констатират сексолози. Тези дами искат нещо повече в леглото, но не желаят или не могат да изневерят.

Възможно е като малки да са възпитавани, че сексът е нещо безнравствено, едва ли не мръсно и следствие на това да са си изградили консервативни представи за редно и нередно.

Лесбийски секс

Какво означава:

Не става дума за любопитство към същия пол. Това желание не изразява и хомосексуална същност. То най-често е вид бягство от действителността, в която никога не биха си позволили лесбийски секс.

Много е вероятно жените, копнеещи подсъзнателно за секс с колежка,приятелка, непозната (най-често срещан вариант) или тройка с участието на мъж и жена, в реалността да се притесняват от външността си, да се чувстват комплексирани.

Секс с непознат

Какво означава:

Обяснението е елементарно, макар че същността на тази фантазия може да се сбърка с нимфомански изблик. Става дума за срамежливки, които биха разкрили своята страстна същност само пред анонимна личност.

Те могат да бъдат диви и разкрепостени единствено в мислите си, и дори най-близките им хора не подозират за сексуалните желания, които се крият зад плахата фасада.

Секс с шефа или с известен мъж

Какво означава:

Свръхамбициозни ли са момичетата, които мечтаят за това? Със сигурност. Те искат да бъдат под прожекторите - значими, харесвани, обожавани, мечтаят да блеснат пред околните.

И тъй като вероятно славата и успехите не ги спохождат, тези дами си служат със силен "лост", за да се домогнат до върха. Но само мислено.

Мъжки сексуални желания

Групов секс

Какво означава:

Свенливи и неуверени в себе си или авантюристи с вкус към непознатото – това са двете възможности. Неслучайно това е най-често срещаният сюжет в порнофилмите.

Тази сексуална фантазия спохожда мъже, които не се вълнуват от взаимността в леглото или защото по природа са егоисти, или защото не им е възможно да удовлетворят партньорката си. Важно им е да получат "своето" (което със сигурност ще им се случи в масовката на груповия секс) и се възбуждат, като воайорстват.

Хомо секс

Какво означава:

Абсолютно същото, като фантазията за лесбийски секс при жените – присъща е на комплексирани хора с проблеми в службата, на уморени бизнесмени, на личности със срив в психиката.

Да гледа секс между жена и животно

Какво означава:

Стаена агресия и неудовлетвореност. Мъжът си представя, че той е похотливото животно, което обладава слабото създание жена и така утолява стремежа си да доминира – нещо, което явно не му се отдава в семейството или на работното място.

Секс на публично или на странно място

Какво означава:

Пак има два варианта. Стаеното желание за секс върху масата в клуба за билярд или в тоалетната на самолета най-вероятно значи, че мъжът, който се стреми тайно към него, обича да рискува.

Че тръпката от "непозволеното" за него е по-важна от самия полов акт. А може да означава и че този мъж се стреми да бъде център на внимание. Но не му се получава.