Кейти Холмс се раздели с гаджето

  • Сподели:
Кейти Холмс се раздели с гаджето

Актрисата Кейти Холмс, която има дъщеря от колегата си Том Круз, се раздели с последното си гадже. Кейти и Емилио Витоло-Младши разкриха, че имат връзка през миналия септември.

Разделиха се преди няколко седмици, без драма и си останага приятели“, разкри близък до звездите, пожелал анонимност, пред сп. People. Според източника, двамата били на различни етапи в живота си в момента и съдбата просто ги е разделила. Витоло живее и работи в Ню Йорк, а Кейти работи и пътува непрекъснато и не може да се установи на едно място.

42-годишната Кейти и 33-годишният Емилио разкриха връзката си в началото на септември, когато се появиха заедно в семейния му ресторант в Сохо. През декември пък афишираха официално, че са заедно на рождения ден на Холмс. Тогава мъжът си публикува мила снимка с Кейти и написа: „Всеки път като видя лицето ти, се усмихвам“. Послеписът пък бе: „Обичам те“. За Свети Валентин актрисата се похвали, че любимият й я е изненадал с огромен букет от червени рози.

Въпреки сериозните намерения, които Емилио имал към Кейти, той не можел да се примир, че тя тепърва ще отсъства дълго време, а той самият не може да зареже ресторанта в Ню Йорк. Затова и двамата постъпили разумно като големи хора и сложили край на връзката си.

Кейти Холмс и Том Круз имат дъщеря на 15 г – Сури Круз. След като се разделиха, Кейти Холмс имаше връзка с колегата си Джейми Фокс, но тя приключи през 2019 г.