„Код Жълто в парка“ със Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

  • Сподели:
„Код Жълто в парка“ със Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

На 9 септември Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Веселин Веселинов - Еко, Стоян Янкулов - Стунджи, Иван Лечев и Мирослав Иванов)ще се качат отново на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина, като концертът този път ще мине под мотото на чисто новият албум на групата, наречен „Жълт код“.

В негоса включени 12 песни, а заглавието ни препраща към нетипичната ситуация, в която се намира светът през последната година.  "Жълтият код обикновено е предупреждение, но и очакване на позитивна развръзка. Наостряме сетива за опасност, но сме подготвени за хепи енд" - разяснява идеята си авторът. Интересен факт е, че това е първи албум, в който освен Стефан, като композитор на песни се включва и всеки един от групата - Веселин Веселинов – Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов. Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в родния  радиоефир и са добре познати на феновете на „Обичайните заподозрени“ – „Голяма работа“ и „Лепило за брада“. Освен новите енергични песни, заредени с як китарен саунд и въздействащи текстове, публиката на 9 септември със сигурност ще чуе и най-големите хитове на Стефан и компания. За още по-високия градус на настроението на зрителите на „Код Жълто в Парка“ ще се погрижат и домакините от Арена София, където ще има обособените барове за храни и напитки. Концертът на 9 септември се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts.

„Код Жълто в Парка“ ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.

Концертът на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко на 9 септември ще бъде последната лятна изява на бандата в София!