Кои са най-екстремните зодии

  • Сподели:
Кои са най-екстремните зодии

Стрелец

Обичащи приключенията и непознатото, Стрелците харесват всичко екстремно и изпълнено с голяма доза адреналин усещане. Те определено не се страхуват от промените и от новото, а директно се мятат в непознатото. Представителите на тази зодия са големи оптимисти, заредени с положителни емоции и бодър характер, те са любознателни и авантюристично настроени натури.  Те обичат свободата и не обичат някой да ги контролира. До такава степен са настроени приключенски, че и сега да им звънете и да им предложите екскурзия след два часа до Таити или Бангладеш, те веднага ще си стегнат багажа, защото за тях не е от особено значение самата дестинация, а приключението, което предстои от смяната на местоположението им. До болка мразят еднообразието и скуката, те са постоянно в движение, а ако не са - просто в момента го планират. Харесват им екстремните спортове, новите места, различните видове кухни и ястия, просто са готови да опитат от всичко, което им предостави живота и ще го направят без никаква доза притеснение. Харесват им предизвикателствата и са готови винаги да изпитват физическите си способности. Стрелецът не би отказал и разходката в гората, планината или до някое езерце, тази зодия изключително много обича да е сред природата. Никога не може човек да е сигурен за следващия ход на Стрелеца, просто защото той не е способен дълго да планира и размишлява, просто действа и взима решенията на момента, той е изключително спонтанен. Стрелецът не би си позволил да пропусне някое забавление, купон или екскурзия, защото е наясно, че ако не го направи - после искрено ще съжалява.

 

Близнаци

Те изключително много приличат на Стрелеца, защото и на тях адреналинът им е в кръвта. И те, като Стрелците, обичат големите и шумни купони, авантюристичните пътувания и веселите компании. Близнакът също не понася скуката и еднообразното ежедневие, стреми се винаги да е сред хора, с които да се забавлява. Близнаците харесват предизвикателствата, способни са без дори да се замислят да се метнат директно в непознатото. Те са изключително силни натури и никога не скланят глава пред никого, не се отказват пред трудностите, както не се плашат и от нови изживявания. Близнакът обича да показва възможностите и силите си пред останалите. Те са изключително дейни и се стремят винаги да запълват времето си като вършат нещо дори и то за другите да изглежда на пръв поглед странно. За тях няма проблем да се метнат в предизвикателствата и да дадат най доброто от себе си харесва им да се съревновават с другите. За Близнака е важно да бъде предизвикан, тогава е готов да покаже на какво е способен дори да става на въпрос за скок от някоя скала той няма да се поколебае да покаже на какво е способен. Трудно би направил нещо екстремно ако няма компания до себе си или публика. Ако има свои последователи Близнакът би се записал за маратон, би скочил с бънджи, дори е готов и самолет да пилотира, стига да има приятели до себе си, които да го подкрепят в начинанието.

 

Скорпион

Тази зодия определено я привличат опасните и екстремните ситуации и спортове. Те имат достатъчно енергия, която биха вложили в нещо, което би им вдигнало адреналина. Достатъчно смели са, за да покажат на какво са способни, дори и без да бъдат предизвикани от другите, те сами биха поели инициативата. За тях е важно да изпитват постоянно силата и волята, която притежават. Харесва им да черпят положителни емоции от преживяването, колкото и страшно да е било то те никога не биха си го признали, защото са екстремни, хладнокръвни и силни личности и опасността подържа тонуса им. Те са достатъчно смели и щури, че биха изпробвали всякакви изживявания като каране на сърф, скачане с бънджи и всичко, което ще им повдигне адреналина. Решат ли да се забавляват или просто да изпробват възможностите си, те директно показват на какво са способни. Те са любители на новите и екстремни преживявания и когато им стане скучно, просто намират вариант да си ги набавят. Почитатели са на новите идеи и на силните емоции. Колкото и безразсъдно и екстремно да е преживяването, те ще го направят, защото им харесва да си колекционират спомени, изпълнени с интересни и спиращи дъха случки.