Кои са най–подходящите зодии за брак

  • Сподели:
Кои са най–подходящите зодии за брак

 КОЗИРОГ

Дори на пръв поглед да изглеждат хладнокръвни, сериозни, не показващи емоция и чувства, Козирозите са стабилни, чувствителни и предани. Партньорът на Козирога трябва да бъде  спокоен, защото на него може да се разчита, той е постоянен в чувствата си и обича ли някого е готов да бъде верен на този човек за цял живот. Козирогът е изключително консервативен, обичащ домашния уют. Единственото, за което мечтае тази зодия, е стабилност в отношенията с партньора и получилият е готов да му угажда на всякакви капризи, да бъде опора и защита за бъдещото си семейството. Готов е да скочи и в огъня за любим човек.

 

БЛИЗНАЦИ

Това е зодията, която на пръв поглед изглежда някак витаеща в облаците и донякъде е така. Близнакът е разсеян, разпилян в мислите и думите си, но когато стане въпрос за чувства и обвързване, той е готов да даде всичко от себе си за, да бъде щастлив любимият му човек. Това е една от зодиите, която е изключително всеотдайна, грижовна, обичаща да дарява щастие на любимите си хора. В семейния живот Близнакът е целеустремен, отговорен и отдаден на семейството. Ако силно обича човека до себе си ,той няма да го предаде.

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е авантюристична натура, обичаща безкрайните купони и празненства Но не така стоят нещата, когато тази зодия реши да сключи брак. Тогава Стрелецът започва да показва една по-чувствителна и грижовна страна от характера си. Когато вече е намерил подходящия партньор, той става изключително отговорен и сериозен в отношенията си. Стрелецът е готов да се сражава със всички сили за да не страдат и за да бъдат щастливи близките му същества. Няма да сбъркате, ако изберете представител на тази зодия за ваш партньор. Дори и в най- тежките ви моменти Стрелецът няма да ви изостави, той ще ви зареди с чувството си за хумор и няма да позволи на другите хора или на съдбата да ви натъжават и нараняват. Когато страдате, той ще страда с вас, в негово лице ще намерите добър приятел, отдаден партньор и всичко онова от което имате нужда.