Кои са зодиите, за които ще има изненади през октомври

  • Сподели:
Кои са зодиите, за които ще има изненади през октомври

Лъв

Лъвът определено е в благоприятен период, в който не се очакват сериозни проблеми. През месец октомври Лъвът ще бъде настроен творчески и романтично. И стига да успее правилно да си подреди приоритетите и задачите, ще може да се наслади на любовта с половинката, както ще има време и да планира прекрасни изненади за нея. Това ще е един спокоен и изпълнен с щастливи моменти месец за представителите на тази зодия. В личен план нещата ще вървят плавно и ще са в пълен синхрон с половинката си. В службата всичко ще е спокойно и без особени напъни нещата ще се нареждат просто чудесно за Лъва.

Козирог

За зодията, която е непрекъснато във движение и винаги затрупана с безброй задачи, предстои месец на заслужено спокойствие и отдих, но определено всичко зависи от самия Козирог. Важно е да осъзнае, че трябва да поспре за малко, да се поогледа и просто да се наслади на хубавите неща от живота. Мили Козирози, в следващия месец не отказвайте предложения за купони, събирания, ресторанти, разходки, екскурзии и въобще всичко, което може да ви поднесе забавление и откъсване от забързаното ежедневие – възползвайте се и гребете от живота с пълни шепи. Месецът ще ви предложи много приятни изненади в любовният живот, насладете им се максимално.

Близнаци

Съвсем скоро ще излезете от периода на депресия и летаргия, в който бяхте попаднали през изминалите дни и октомври ще ви даде сцена, на която да се изявявате и да бъдете в центъра на вниманието. През този месец се постарайте да пресеете спешните от не чак толкова спешните ангажименти и не се натоварвайте психически. Очакват ви прекрасни моменти с най–близките ви хора. В любовта също се подгответе за приятни изненади от половинката. През този месец ще се чувствате удовлетворени и щастливи и околните бързо ще го усетят и ще могат да се насладят на доброто ви настроение и забавните вицове и шеги, които ги очакват.

Водолей

Водолея го очакват много нови придобивки и изненади. Изненадите определено ще са положителни, ако успее да задържи спокойния си дух и здравите си нерви. Тези промени ще подобрят до значителна степен начина му на живот. Ще се радва на прекрасни моменти с най-близките му хора, а в любовния живот може да изскочи подходящият претендент за сърцето му. За представителите на тази зодия щастието просто ще витае във въздуха около тях през този месец.

Стрелец

Буйните и приключенски настроени Стрелци ги очакват любовни изненади – романтични и интересни срещи, а за обвързаните - красиви и трогващи моменти с любимия човек. Насладете се на тези моменти и грабете с пълни шепи, вие това го можете. Бъдете спокойни и търпеливи в  работата и ще видите как нещата ще се наредят от само себе си, спестете си нервите и избухванията и очаквайте големи материални придобивки за положения труд от ваша страна. Усмихнете се и вижте как животът ви се усмихва.

Овен

Съвсем скоро ще излезете от черната дупка, в която бяхте попаднали през изминалите дни и ще разберете, че не всичко около вас е толкова сиво и изнервящо. Предстои ви период на промяна и тя определено ще е положителна за вас. В любовта всичко ще е като във приказка, насладете се на любимия човек и се постарайте да му покажете, че е важен за вас. Очакват ви много изненади, подаръци и вълшебни моменти с близките ви.