Кои зодии са най-добрите приятели

  • Сподели:
Кои зодии са най-добрите приятели

Телец

Става ли дума за приятелство, това е един от най–лоялните знаци в Зодиака. Той е достатъчно търпелив и тактичен когато изслушва проблемите на човека отсреща. Лоялен е и на него може да се разчита, че всичко, което сте му споделили, ще запази в тайна. Чистосърдечен е и е готов да се отзове, когато имате нужда. Телецът има навика да държи единствено най–добрите си приятели близко до себе си, на които може да разчита и това ще е взаимно.

 

Лъв

Лъвът е способен да даде всичко за приятелите си. Той е тактичен, добър слушател, няма да ви спести грешките, които правите и ще бъде напълно искрен с вас винаги. Ако кривнете от правия път, би ви отворил очите. Във всеки един момент той ще ви подкрепи и на него може да се разчита. Лъвът е чувствителен и солидарен с болката на другите и винаги ще намери вариант, да я облекчи. Това е зодията, която е изключително коректна с приятелите си и никога не би вложила злоба, интрига и завист в отношенията си с тях.

 

Водолей

Той ще постави на преден план проблемите и тревогите на приятелите си пред своите собствени. Изключително добронамерен, толерантен и отдаден на приятелите си. Ако имате някаква болка и сте решили да я споделите с представител на тази зодия, няма да сбъркате. Той е способен да преживее и най-големите тревоги и страхове с вас и никога не би се отдръпнал, когато имате нужда от него. Искате да поплачете или просто да помълчите с някой – Водолеят ще ви разбере винаги и за всичко.

 

Близнаци

Това е зодията, която не може да се оплаче от липса на компания за разговори, но когато стане въпрос за приятели, Близнакът добре подбира хората, които ще застанат зад гърбаТази зодия е като огледало–както се държиш с него, така и той ще ти отвърне, но двойно. Имаш ли приятел от тази зодия, значи имаш добър, подкрепящ, мъдър и смел човек до себе си. Близнакът винаги ще намери правилното решение на проблемите ви, само е нужно да му споделите, че имате нужда от съвет и той ще включи супер бързия си ум в действие. Спечелите ли Близнака за ваш приятел, вие ще можете да му се доверите, да разчитате и да споделяте с него и най–съкровените си тайни, той е способен да ги съхрани, и в трудни моменти да ви бъде най–силната упора.