Легендата от "Властелинът на пръстените" сър Иън Маккелън изненада своя почитателка

  • Сподели:
Легендата от "Властелинът на пръстените" сър Иън Маккелън изненада своя почитателка

Легендата от "Властелинът на пръстените" сър Иън Маккелън изненада своя почитателка, като я помоли да го разведе из Уиндзор.
17-годишната Мили Анна, която има синдром на Даун, сподели, че това е бил най-щастливият ден в живота ù.

Един ден моделът Мили Анна се снимала пред Кралския театър в Уиндзор, след като е гледала любимия актьор - сър Иън Маккелън.
82-годишният актьор изпълнявал пиесата "The Cherry Orchard" в Theatre Royal Windsor.Виждайки публикацията на Мили в социалните мрежи, британският актьор се обърнал към бащата на девойката, за да попита дали тя може да го разведе из родния си Уиндзор. 
Бащата на Мили бил съгласен, нещо повече - снимал Маккелън и дъщеря си през цялото време на срещата им.
Заедно прекарали четири часа в разходки, разговори, хапване на сладолед и вечеря в любимият ресторант на Мили. Накрая актьорът би поканен и в дома на своята почитателка, за да се запознае с кучето ù - Лола.


„Той ме накара да се чувствам специална през целия ден. Толкова съм щастлива и развълнувана.
Показах му всички мои любими места. Аз съм късметлийка, че той избра мен.", споделя Мили.


Сър Иън Маккелън имал братовчед със синдрома на Даун и много искал да зарадва младото момиче."Казвам се Мили Анна и съм родена на 31 август 2004 г. в Уиндзор, Бъркшир. Чувствам се комфортно с моята допълнителна хромозома. Една от целите ми е да вдъхновявам други хора, страдащи от Даун синдром, да преследват мечтите си.
Можеш да постигнеш всичко, което поискаш, но понякога ти трябва едно малко побутване, за да успееш. Създадох своя инстаграм профил с идеята да се забавлявам и да покажа на света, че водя напълно нормален живот - излизам навън, наслаждавам се на театър, кино, срещи и пътувания, също както моите връстници правят.
Искам един ден да стана актриса и хората да разберат, че да имаш Даун синдром не е нещо особено. Обичам факта, че живея в Уиндзор - той е като приказен град, заради замъка на кралицата. През цялата година имаш какво да правиш тук.", пише Мили в Instagram профила си.