Майкъл Бубле и Луисана Лопилато очакват четвъртото си дете

  • Сподели:
Майкъл Бубле и Луисана Лопилато очакват четвъртото си дете

Щастливата новина се разкрива в последния видеоклип на изпълнителя I'll Never Not Love You, чийто фокус е любовната история, посветена на първия път, когато двойката се среща по време на продукцията на Haven't Met You Yet.

Бубле и аржентинската актриса и модел, се сгодиха през 2009 г. и се ожениха две години по-късно през 2011 г. 
Двойката има три деца: Ноа на осем, Елиас на шест и тригодишната Вида.
Най-големият син на Бубле, Ноа, беше диагностициран с рак на черния дроб през 2016 г. но е в ремисия от 2017 г. 

34-годишната актриса разкри коремчето си в най-новия видеоклип на съпруга си и написа следното послание в Instagram:

"Благодаря ти, любов моя, че винаги ми се доверяваш и си най-добрият ми приятел. Благодаря ти, че ме караш да се чувствам страхотна жена, актриса, майка. Ти ме насърчаваш да бъда винаги най-добрият човек.
Невъзможно е да изразя в един единствен пост как се чувствам в момента! Очаквайте новото ни видео, обобщение на нашата любовна история през тези 14 години заедно."

Майкъл и Луисана се срещнали за първи път на парти, след концерт на изпълнителя в Буенос Айрес. Луисана обаче присъствала на събитието с друг мъж, за който първоначално Бубле смятал, че е нейното гадже. Следващата не лека пречка се оказала, че Луисана не разбира никакъв английски.
В крайна сметка Бубле успял да събере нужната смелост и отишъл да я заговори. Така за негово облекчение установил, че въпросният мъж, който придружавал Луисана, е чисто и просто неин приятел и нищо повече.
Напускайки партито Майкъл се обърнал към актрисата и ѝ казал:

"Ти ще бъдеш моя жена! Просто още не го знаеш."