Моля да бъда назначен на длъжността сериозен приятел и постоянен сексуален партньор с изпитателен период

  • Сподели:
Моля да бъда назначен на длъжността сериозен приятел и постоянен сексуален партньор с изпитателен период

Уважаема госпожице,

Моля да бъда назначен на длъжността сериозен приятел и постоянен сексуален партньор с изпитателен период, определен от Вас.

Основната причина, поради която искам да постъпя на работа при Вас е, че отчайващо се нуждая от Вашата любов, Вашето присъствие, очарование, вдъхновение, веселие, красота и безразборен секс.

Не виждам причини да крия положението си. Пресъхнал съм като гьол в августовско поле по обяд.

Омръзнало ми е да ходя сам по екскурзии, ресторанти, кино, да купувам подаръци само на себе си, да се търкалям в голямото си легло и да се омотавам в чаршафите.

Тайно в колата пея песни на Веселин Маринов и си фантазирам как Ви подарявам цветя. Докато се бръсна сутрин бленувам да изчиствам Вашите косми от сифона на банята...

Всяка нощ слагам пантофа си под възглавницата, защото копнея да съм мъжа под Вашия чехъл.

Знам, че кандидатствам за позиция във високо конкурентна среда, понеже вие сте умна, красива, талантлива, енергична, динамична и т.н. и съм готов да положа всички усилия, за да останете доволна от мен.

Искрено се надявам, че Вашата компания "Щастлива жена" би ми дала пространство и възможност да покажа уменията си и да разгърна таланта си на мъж.

Моля, при разглеждането на тази кандидатура да вземете предвид умението ми да се смея и забавлявам. Не на последно място искам да уточня, че обичам да правя секс и винаги поставям женския оргазъм на първо място пред своя.

Убеден съм, че в събота ще Ви оставям спокойно да се излежавате до насищане, а семинарите на Алексей ще са с предимство при планираните ни месечни мероприятия.

Вярвам, че ще оцените желанието ми да пазарувам всеки ден, готварските ми умения, доброто възпитание и джентълменското ми отношение.

Справил съм се с всичките си проблеми, освен с този, че не съм срещнал Вас.

Самият факт, че сте прочели всичко дотук означава, че вече харесвате чувството ми за хумор или че намирате за забавна абсолютната липса на такова. 

Като допълнително предимство моля да отчетете следното: рядко гледам футбол и слушам чалгата и не ми миришат краката.

Очаквам Вашия отговор с огромно нетърпение, магданоз зад ухото и дафинов лист в гащите и силно се надявам той (отговорът) да бъде скорошен и положителен (щото дафиновите листа вече много ми претриха маракасите).

Искрено Ваш,

Най-подходящ

Автор: Борянка Борисова