Най-чепатите знаци в зодиака

  • Сподели:
Най-чепатите знаци в зодиака

Защо някои представители на знаците в зодиака постоянно са настъпателни, а другите са принудени да се отбраняват?

Ето защо:

5-то място: Козирог

Козирогът е много труден за общуване. Инатът е второто им “Аз”. Те никога няма да направят това, което не иска душата им. Козирозите рядко уважават някого, така че те винаги са с ограничен социален кръг. Те не понасят скуката, така че се обграждат с най-достойните представители сред силните. Ако се влюбите в Козирог, ще ви трябва море от издръжливост и търпение.

4-то място: Водолей

Много са специфични в общуването. Те ценят и уважават само тяхното мнение, за тях е в реда на нещата да обвинят някой, за да оправдаят себе си. Те са целеустремени, но понякога много деспотични. Те са умни, но често емоциите им ги превземат и те напускат верния и първоначално изчислен курс.

3-то място: Близнаци

Близнаците винаги водят някой на някъде. За тях е трудно да стоят на едно място, така че те заемат почетното трето място. Те са ярки, бъбриви и капризни. В най-трудните моменти те си поставят “маска на безразличие”, или дори на жестокост, и напускат “бала” без да се сбогуват с никого. Мнението на другите за тях не означава нищо. Те имат свой собствен свят с фантазии в главите си. Те са коварни. Изглежда, че сте ги разкъсали на парчета, но се оказва, че всъщност сте загубили играта с тях. Шах и мат.

2-ро място: Овен

Овните са много импулсивни хора. Те могат за 15 секунди да унищожат това, което е построено за години, и това не се отнася само за бизнеспроекти, но също така и за отношенията. Те винаги са прави, а ако не са, ще трябва да признаете, че те са прави. Това е тяхно правило в живота им. Ако сте се влюбили в Овен, знайте, че повече от 2 дни в семейството мир няма да има, а огън ще се пали постоянно.

1-во място: Скорпион

Скорпионите са най-зловещите злодеи в цялото царство. Те винаги говорят каквото си искат. За тях нищо не е невъзможно. Те имат много жестоко отношение към света, супер его и отмъстителен характер. За тях хората са собственото им имущество, така че ако сте попаднали в тяхната мрежа, вие завинаги сте под тяхното робство. Всякакъв вид отношения с представителите на този знак на зодиака предполагат тежки последствия.

Източник: bg.checkonline4you.com