Най-интелигентните зодии

  • Сподели:
Най-интелигентните зодии

Лъв

Лъвът определено разполага с неизчерпаемо количество дар слово. Освен че е способен да намери решението на всеки проблем, Лъвът е една от най-социалните зодии. Той е способен да влезне под кожата на всеки човек, който застане на пътя му. Тази зодия е изключително ерудирана, интелигентна, дипломатична, възпитана и определено разполага със солидни количества от ораторски умения. Освен че е силен и властен, Лъвът има силата изключително умело да си служи с думите и дори и в първия момент да не сте склонни да повярвате на казаното от Лъв, през следващата минута той ще намери ударни аргументи, за да ви убеди в казаното и да повярвате в твърденията му. Той е изключителен лидер, който притежава способността без усилия да ръководи голяма маса от хора. Лъвът е последователен, дипломатичен и уравновесен – роден лидер, дори и диктатор. Когато заговори, хората около него остават респектирани от тембъра на гласа му и от начина, по който представя нещата, защото до този момент човекът срещу него не е успял да достигне до подобно прозрение. На Лъва това просто му е в кръвта - да може бързо, лесно и безпроблемно да анализира всяка ситуация и всеки проблем. И дори и на пръв поглед проблемът да изглежда нерешим, тази зодия ще намери изход от всяка ситуация, тъй като притежава нужните дарби – да мисли логически, да анализира и без проблем да убеждава другите в собствените си аргументи. Не забравяйте, че все пак говорим за Царят в Зодиака.

Козирог

Козирогът е изключително умен и стабилен в доводите си. Козирогът има способността без проблем да изслушва останалите хора, но винаги знае кое е точното решение на всеки проблем. Тази зодия успява бързо да навърже нещата и да разбере за секунди нещо ново за ситуацията, което на пръв поглед е било невидимо за останалите. Козирозите разполагат с остър ум и силна интуиция. Без дори да сте успели да им споделите за какво си мислите, те вече знаят как ще постъпите. Тази зодия разполага с нужното търпение, както и лоялност, към останалите. Точно поради тази причина могат без проблем да впечатляват хората, както и да ги накарат да им повярват. Козирогът може да прекара хиляди часове в занимание, което би го подплатило интелектуално. Освен че е изключително трудолюбив, Козирогът отделя достатъчно време, за да се обогати мисловно и никак не е за подценяване, тъй като разполага с големи количества природна интелигентност. Козирогът е достатъчно интелигентен, за да може да разпознае човека срещу него само от пръв поглед, както и неговите намерения.

Везни

Те притежават дарбата да разрешават всеки спор, скандал или проблем, тъй като могат бързо да анализират ситуацията, както и да се поставят на мястото на опонента си. Те могат за секунди да преценят кой е прав и кой е сбъркал. Изключително интуитивни и интелигентни, Везните имат силата винаги да застанат на страната на правдата. Разполагат с точен ум, бърза мисъл и определено знаят как точно да анализират ситуацията. Те са лоялни, дипломатични и изключително интелигентни. Везните са добри анализатори и знаят как с малко думи да вкарат в ред нещата.

Близнаци

Тази зодия притежава неизчерпаем запас от думи. Близнаците обичат смислените и продължителни разговори. Виждали ли сте Близнак да мълчи – ами няма и да видите, защото тази зодия разполага с огромно количество речников запас и определено си личи, колко е интелигента и ерудирана. Пробвайте да спорите с Близнаци – едва ли ще успеете да излезете на глава с тях, защото те прекалено добре знаят как правилно да си служат с думите и ще извадят милиард аргументи, за да ви убедят в тезата си. Близнаците са  изключително умни и в главата им винаги се върти стратегическа мисъл, те винаги знаят за следващите ходове на опонентите си и определено е трудно да ги изненадате. Близнакът без усилия може да използва думите, за да ви разсмее, нарани или директно да ви смаже и ще го направи, без да му мигне окото. Тази зодия притежава перфектни ораторски умения, както има способността само с поглед да разбере какво мисли човекът срещу нея, защото Близнаците са изключително наблюдателни, находчиви и безкрайно интелигентни.