Най-сприхавите и конфликтни зодии

  • Сподели:
Най-сприхавите и конфликтни зодии

РАК

Това е една от зодиите, които определено не се притеснява да навлиза в конфликти. Ракът е изключително емоционален и лесно успява да се обиди и разгневи. Може да се каже, че тази зодия е достатъчно злопаметна и способна да си спомня с години най–дребния и незначителен спор. Ракът има склонността значително да преувеличава думите, които е чул и да направи от мухата слон, просто, защото обича да спори и да бъде център на вниманието, когато се разрази скандалът. Тогава той яростно ще защитава позицията си, колкото и да е безсмислена тя и ще изиграе ролята на жертва в ситуацията.

КОЗИРОГ

Определено те не могат да потискат чувствата си дълго и когато нещо не им харесва, се палят мигновено. Обидите ли представител на тази зодия не очаквайте, че ще ви прости. Те са изключително инатливи, злопаметни и трудно прощаващи. Козирогът общува трудно с останалите, предпазлив е и не се доверява лесно на хората, точно затова отстрани изглежда хладнокръвен, жесток и студен. Влезете ли в спор с представител на тази зодия очаквайте така да избухне, че да се смразите напълно от излъчването му. Козирогът не обича неправдите, затова винаги е готов да се изправи срещу тях с един скандал, който е изпълнен с хладнокръвни аргументи, но представени с достатъчно висок тембър на гласа, че тръпки да ви побият.

СКОРПИОН

Това е зодията, която не може да си замълчи и каквото им е на душата или във главата, то ще е и на устата им. Бъдете внимателни, защото изпусне ли скорпионът нервите си, около него започва да се разразява бурен ураган, който помита всички наоколо. Тъй като представителите на тази зодия не се интересуват особено от чувствата на другите, те са способни да изсипят куп жестоки и безмилостни думи и до болка да ги наранят. Способни са да приложат нечовешка жестокост, за да ви обидят и директно да ви сринат. Те са изключително конфликтни, арогантни и злопаметни.