Нова година ни носи нови възможности

  • Сподели:
Нова година ни носи нови възможности

За някои хора трудна и изпълнена с мъка и тъга, за други прекрасна, вълшебна и запечатала сърдечни спомени – годината за всички нас приключва и идва нова, която безспорно ще ни предостави нови шансове и възможности.

Оставяме старата година в миналото и прелистваме нова чиста страница, в която ние сами ще пишем нашата история, ще създаваме спомени, ще бъдем щастливи, но ще имаме и изпитания, които ще ни зареждат с много воля и сила. Годината си отива, но вече усещаме настъпването на една по-добра и щастлива Нова година.

Важно е какво ще си помечтаем и е още по-важно е да повярваме, че тепърва ни предстоят дни на разбирателство, щастие и много любов. Идва ново начало, в което можем да започнем на чисто, в което вече сме си направили равносметката за изминалата година и сме събрали поуките, станали сме по-мъдри и някак по-добри.

Годината приключва със своите добри и лоши спомени, те вече за нас остават в миналото. Сега е моментът, да се заредим с надежди, мечти и топлина в сърцето. Да повярваме, че нашите желания се сбъдват, да бъдем по-смирени и добри, защото го можем, но е важно и да го поискаме.

Настъпващата година, ще ни зареди положително и ще ни изпълни със желание за промяна и любов. От сърце ви пожелаваме една прекрасна  и вълшебна година, в която няма мъка и тъга! Година изпълнена със щастие и сбъднати мечти! Бъдете здрави и щастливи!