Новолуние в Овен - съчинете списък с желания

  • Сподели:
Новолуние в Овен - съчинете списък с желания

Меркурий вече се движи директно. В момента транзитира в Овен, заедно с Луната, Слънцето и Уран. Водещи са елементите Огън и Земя. Това е така, защото Венера е в Телец, а Марс, Сатурн и Плутон - в Козирог.

Едновременно сме активни, инициативни, смели, борбени и пламенни заради силно застъпената стихия на Огъня в момента, но също и ориентирани към успехи в кариерата, професионална реализация и трудови постижения.

Луната е намаляваща, във фаза точно преди Новолуние. Новолунието в Овен ще бъде утре (16 април 2018 г.) сутринта, точно в 5.01 ч., когато Слънцето и Луната ще съвпаднат в 26-ия градус на Овен.

По време на това Новолуние съчинете списък с желания, свързани с вашата собствена личност. Пожелайте разгръщане на индивидуалността си. Поискайте да се изявявате прекрасно в средата си. Позволете си да чуете какво жадува сърцето ви.

Утрешният ден ще бъде зареден с мощната Новолунна енергетика, възползвайте се от това, като се вслушате във вътрешния си глас и напишете стремежите си за бъдещето.

Бъдете дръзки! Не спирайте импулсите си.

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg