Офис „по твой вкус“ - мисията е възможна

  • Сподели:
Офис „по твой вкус“ - мисията е възможна

През последната година работните места за голям брой фирми се трансформираха в домашни офис пространства или както е модерно да се нарича в наши дни - home office. Това има своите предимства, но ограничи в голяма степен социалните ни контакти и ни „затвори“ в къщи през по-голямата част от деня. Сега повече от всеки друг път хората търсят допир с природа, търсят автентичност, по-семпъл и уютен начин на живот, който да им позволи да живеят и работят пълноцено. Heineken 0.0 е тук, за да предостави именно това! Брандът изгражда специална инсталация, която обособява единично работно място и се грижи работната атмосфера да бъде по-вдъхновяваща, креативна и разнообразна.

Новото кътче, носещо съобщението "Работа по твой вкус", е на разположение до 30 юни на удобна локация в гр.София, предлагайки всичко необходимо за работа от разстояние - приятна обстановка на открито, безплатна Wi-Fi мрежа и превъзходния вкус на Heineken 0.0.

В рамките на цял месец, от 1 до 30 юни, можете да се възползвате от възможността, която Heineken 0.0 ви дава, на разпознаваемо и емблематично място в столицата - Once Upon a Time Biblioteka с адрес бул.“Васил Левски“ 88 (зад Националната библиотека „Св.св.Кирил и Методий“).

Във връзка със спазването на противоепидемичните мерки инсталацията осигурява едно място в слот от 2 ч. и 30 мин., в който работещите ще могат да изживеят едно пълноценно време в изцяло иновативно дизайнерско кътче.

Всеки, който има желание да смени дома или офиса с алтернативна работна среда, може да направи това изцяло безплатно. Единственото необходимо условие е да запази своя ден и час за инсталацията през платформата https://www.heineken.com/bg/bg/workstatios.

 

Добрите новини не се изчерпват дотук!

Всеки, запазил своето място, ще има удоволствието да се наслади и на няколко бутилки Heineken 0.0 като комплимент към работния процес, доказвайки, че Heineken 0.0 е перфектният избор за консумация на любим бирен вкус - навсякъде, по всяко време, без притеснения от ефекта на алкохола.

{GALLERY}

 „Последната година и половина наложи нови правила на работните процеси. Много хора превърнаха дома в офис, а други промениха своите обичайни офис пространства, съобразно спазването на мерките за общата безопасност. Решихме да покажем, че работата не се ограничава до рамките на дома или офиса и да докажем, че и при текущата обстановка креативността на работното място е гъвкаво, толкова колкото сме самите ние. С Heineken 0.0 Workstation искахме да предоставим възможност за един различен изнесен офис на всеки, който има нужда от разнообразие, като осигурим всичко необходимо за спокоен и творчески работен процес“, коментира Алекс Средов, бранд мениджър Heineken за България.

„Heineken 0.0 Workstation“ е естествено продължение на изнесения Heineken 0.0 офис през месец април в модерното пространство kitchen 59, където предприемачи, специалисти и хора със свободни професии успяха да се откъснат от обичайната работна атмосфера и се насладиха на специално гурме меню, във вкусова комбинация с Heineken 0.0. Поради огромния интерес от първите издания се очаква инсталацията да посети и друг голям град в страната на есен.

 

Офис „по твой вкус“ - мисията е възможна