От кои държави идват ТОП 10 на най-красивите жени

  • Сподели:
От кои държави идват ТОП 10 на най-красивите жени

Определено красотата е нещо относително и във всяка една страна по света можем да срещнем специфични черти на лицето или пък извивки на тялото, които могат да бъдат хипнотизиращи, ослепителни и завладяващи човешкото око. Сега ще разгледаме 10 страни, в които жените имат една предизвикателна, магнетична и галеща сетивата ни красота.

 

10. Русия – Рускините определено са жени със стил и добре подържано тяло. За тях не е нужно да прибягват до пластични операции и разкрасяващи процедури, защото е достатъчно съвсем леко да почертаят формата на очите си, за да изглеждат ослепителни и да привлекат мъжките погледи, а те определено знаят как да хипнотизират всеки представител на мъжкия пол.

9. Филипините – Филипинките не са особено високи жени, даже по-скоро обратното, но за сметка на това са като малък нешлифован диамант. Притежават красотата на екзотичния поглед и огненото тяло. Няма как да не сте чували и за конкурсите за красота, с които особено много се гордеят филипинците, а именно ‘’Мис Филипини’’.

8. Украйна – Украинките умеят чрез оскъдно облекло и женствена красота да привлекат мъжките погледи. Те са изключително съблазнителни, с добре подържан външен вид и правилни черти на лицето, по-голямата част от жените там са русокоси и предимно зеленият цвят на очите е по–разпространен при тях.

7. България – По-голям процент от жените в България са с тъмни и кестеняви коси, както и със светли очи, високи на ръст. Лицата им са светли и с трапецовидна форма. Голям процент от българките са с красиво телосложение и правилни черти на лицето. Българката изпъква с  природната си красота и определено с чудесните извивки и форми на тялото. Тя е изключително секси, естествено красива и носи романтична душа.

6. Япония – Японките са дребни на ръст, но за сметка на това притежават изключително прелъстителен и омагьосващ поглед. Определено те знаят как да си служат с природните мазила и да запазят тайната на младостта си. Изключително трудно е човек да познае точната им възраст, защото те се стремят да изглеждат по-младолики от реалните им години. Японките са с много светли, почти бели, лица и изключително изчистени черти, както и с дребна структура. И все пак, да не забравяме, че от Япония тръгват и гейшите, едни изключително красиви жени, които добре владеят техниката на съблазняване.

5. Канада – Канадките имат добре изразени черти, цветът на косите на повечето от тях е тъмно кестеняв, а лицето издължено и с добре подчертани вежди и скули. Канадките са високи и стройни на ръст, изключително привлекателни и магнетични.

4. Италия – Италианките определено са емоционални, шумни и харизматични жени. Повечето италианки са с тъмен цвят на очите, както и на косата. Те са средни на ръст с добре изразени скули, сочни устни и секси излъчване.  

3. Колумбия – Едни от най–сексапилните жени са колумбийките, пък и са с най-сексапилните дупета. За тях външният вид е особено важен, те са с красиви и изваяни форми, секси излъчване и определено биха подлудили всеки мъж на земята.

2. Холандия - Холандките са усмихнати, привлекателни и наистина притежават всички черти на красивата жена. Те са със светла кожа, правилни черти на лицето и са изключително високи на ръст, все пак холандците са най-високите хора на планетата, а средния ръст на холандките е 175 сантиметра, направо родени за модели.

1. Бразилия – Бразилките не се плашат непрекъснато да експериментират с външния си вид – прически и грим. Бразилките притежават пищни и секси форми. Те са предимно с тъмни коси и тъмни очи. Те са темпераменти и горещи и определено знаят как да се възползват от своята женственост. Красив тен, сочни устни, секси тяло и копринена коса, това притежават едни от най–красивите и секси жени на планетата, а имено бразилките.