Пет неща, които мъжете търсят в една жена

  • Сподели:
Пет неща, които мъжете търсят в една жена

Има неща като парфюма, секси фигурата и усмивката, които привличат мъжете, но само в началото на запознанството с тази жена. А нещата, които могат да задържат мъжа до една жена определено са нейните качества – искреност, чувство за хумор, вярност и чувствителност. Тези качества биха отворили много вратички за всяка жена, която се стреми да бъде истинска, неподправена и вярна към мъжа до нея. 

1. Жена, която не е с мъжа заради парите – Мъжете усещат жените златотърсачки и са наясно, че с подобен тип жени е трудно човек да изгради сериозни отношения. Мъжът търси такава жена, която да не поставя неговото финансово положение на преден план, пред взаимните им чувства. И дори мъжът да разполага с добри финансови възможните, той предпочита до себе си да има жена, която оценява стойността на парите и трудът, с който мъжът ги е придобил. Както и жена, която не ги пръска за щяло и не щяло, само защото в момента разполага с възможността да харчи като за последно. 

2. Естественост – Мъжът определено се чувства по-добре с жена, която е себе си, не си поставя маски и не се прави на по-интелигента, възпитана и остроумна отколкото е. Преструвките отблъскват всеки мъж. Мъжете не харесват надменни жени, които не са напълно откровени с тях. Те са привлечени от жена, която знае значението на думите - вярност и почтеност. Жена която подхожда с честност към всички хора от своето обкръжение.

3. Позитивизъм  и чувство за хумор – Усмивката е едно от нещата, което силно привлича мъжа. Всеки мъж предпочита насреща му да стои позитивна жена, която знае какво е чувство за хумор и не се притеснява да разкаже някоя смешна история, че дори и виц. Това е едно от нещата, които се забелязват още на първите срещи и за които мъжът следи зорко. Когато и двамата партньори се смеят заедно, те създават своите позитивни спомени, нещо повече - смехът ги сближава допълнително.

4. Спонтанност -  Мъжете търсят жена, която не се страхува да експериментира и да изпробва нови неща. Ако в последния момент се промени мястото на срещата, повечето жени са склонни да откачат и не са готови да се впуснат в приключението. Докато експериментаторката ще приеме тази промяна на мястото за срещата, като възможност да види ново място, да се запознае с нови хора и да изпита нови емоции.

Предсказуемостта убива тръпката и прави отношенията изтъркани и абсолютно скучни, защото когато липсва спонтанност, ние се въртим в едно безкрайно еднообразие, което ни уморява. Запомнете, че мъжете не могат да устоят на жени, които не ги е страх да се метнат в нещо ново и просто да експериментират, защото покачващият се адреналин възбужда и двата пола.

5. Красиво стегнато тяло – Несъществува мъж на планетата, който не би се обърнал за да погледне красива жена със стегнато тяло – красивото женско тяло, привлича мъжките погледи. Мъжете не си падат по прекалено слаби дами. Те определено харесват тялото да е оформено и да си има своите извивки. Но нека не се лъжем - няма мъж, който би се задоволил с разпуснато женско тяло, което не излъчва сексапил и по-скоро е с мъжка структура – това би отблъснало всеки мъж.