Пет неща, които трябва да знаете за Зодия Лъв

  • Сподели:
Пет неща, които трябва да знаете за Зодия Лъв

Ще ви разкрием пет черти от характера на зодия Лъв, които ще ви помогнат да придобиете представа  каква личност е и какво може да очаквате от тази зодия.

1. Лоялност
Лъвовете са изключително лоялни не само към своите близки, но и към своето обкръжение – колеги, началство, дори и към конкуренцията. Те държат на чистата игра и подхождат винаги с уважение и респект към всеки човек независимо от неговия социален статус.

Лъвът е изключително коректен, честен и отговорен предпочита винаги да казва това, което мисли, вместо в последствие да се чуди как да се оправдава за своите действия. Това никога няма как да се случи с представителите на тази зодия, защото техните думи винаги са конкретни, искрени и на място.

2. Решителност и амбиция
Лъвът е безкрайно упорит и винаги гони своите цели докрай. При тази зодия не съществуват думите „не мога“, защото Лъвът, може всичко. Стига да има зададена задача, той на секундата започва да се вихри и да влага всичките си знания и мотивация, за изпълнението ѝ. Лъвът почти никога не се колебае във взимането на решения, тъй като умът му сече бързо.

Той на секундата е готов със своята позиция, която винаги отстоява докрай пред другите и за която има наистина силни аргументи. Тази зодия винаги се бори за по-добро бъдеще и е готова да вложи всичките си сили, за да постигне своите мечти.

Решителността позволява на Лъва да изпробва всички варианти, докато не стигне до най-подходящия за самия него. Тази смелост кара всички останали хора да се възхищават на този царски знак.

3. Власт и лидерство
Лъвът обича да е център на внимание и благодарение на своята природна интелигентност и лидерски качества, успява да накара останалите хора да му вярват и да се вслушват в думите му. Лъвът е добър оратор, знае как да привлече вниманието на останалите и да ги накара наистина да повярват в неговите тези.

Властта определено привлича силно Лъва и благодарение на своята дисциплинираност, сила и надмощие, той успява да стигне до най-високата точка, към която всички се стремят. За него няма невъзможни неща и когато иска нещо силно, той винаги достига до своето желание по един или друг начин. Лъвът е харизматичен и безкрайно убедителен в своите думи, което от своя страна кара останалите хора, да му вярват безрезервно.

4. Избухливост
Лъвът е изключително припрян и обича нещата да се случват според неговите представи и по възможност по-бързо. Той не харесва бавните и мудни хора, които нямат цели и желания да постигнат нищо в този живот. Нещо повече, той презира подобен тип личности и когато срещне такъв човек, Лъвът е способен да избухне и да каже всичко, което мисли за него, без да му спестява и болезнените факти.

Лъвът има способността да пали от раз. Той може да се разгневи и за малките детайли, които за самия него са от изключителна важност. Цар Лъв трудно може да преглътне лицемерието, арогантността и фалша. Това са неща, които могат да го изкарат извън кожата му и тогава е способен да хапе и рани до смърт всеки противник, който си служи с измама, за да достигне набелязаната цел.

5. Суета
Лъвът е стилен и обича малките детайли, защото именно те са важният почерк, който представя неговата същност. Именно затова отделя голяма част от времето си, за до изпипване на външния вид. Той е способен да се подложи на всички най-нови процедури в името на красотата и съвършенството. Суетата е вродена при Лъва и за него е изключително важно във всеки един момент да изглежда съвършено.

Лъвът влага и много средства, за да се въведе в перфектен вид, освен процедури, той държи и на тренировките, здравословното хранене и всичко, което ще му помогне да изглежда фантастично и да се чувства добре в своето тяло.