Поли Генова разказа любовната си история

  • Сподели:
Поли Генова разказа любовната си история

В най-новото си парче No more Поли Генова разказва собствената си любовна история, а главен участник във видеото към нея е приятелят ѝ Джоузеф, който прави дебют пред камера. Преди седмица медиите гръмнахa с новината, че Поли се е омъжила тайно, след като тя публикува снимка с приятеля си с описание „Just married“ (Младоженци). Оказва се обаче, че двойката не е сключила брак, а кадърът е от видеото към No more, което показва безгрижните и щури моменти на двама влюбени, пътуващи в неизвестна посока.   

Сингълът е в диско-фънк стил и отговаря на най-новите тенденции от световната музикална сцена. „No more“ е създадена от екипа, който стои зад хитовете на Поли Last Night и How we End up, които покориха родните и чуждестранни класации. Автор на музиката е популярният композитор и продуцент naBBoo и R&B и поп изпълнителката Romy Dya, позната на публиката с парчето So Far Away в колаборация с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото към No more е Павлин Иванов, по-известен като Bashmotion.

„Това е много личен и специален проект за мен. Надявам се историята, която разказваме, да вдъхнови всички да преоткрият свободата си и да напомни да ценим любимите си хора, като се радваме на малките моменти с тях. Благодаря на прекрасния екип, който стои зад „No More". Надявам се парчето да донесе прекрасни летни емоции на всички“, заяви Поли Генова.

Песента No More е само една от многото изненади, които изпълнителката подготвя за първия си самостоятелен концерт на 30 юли в Античния театър в Пловдив. Спектакълът носи символичното име „#1“ и ще предложи на публиката уникално шоу. С концерта Поли отбелязва 30 години на сцена.

Друга вълнуваща новина около Поли е номинациите ѝ в цели четири категории на Годишните музикални награди на БГ Радио – за най-добра българска песен, за видеоклип, за най-слушана БГ изпълнителка и за албум на годината.