Публиката избира своя фаворит в конкурса eCommerce Academy Awards 2022

  • Сподели:
Публиката избира своя фаворит в конкурса eCommerce Academy Awards 2022

Гласуването продължава до 30 септември

Конкурсът, който търси звездите на онлайн търговията, навлиза в своята заключителна фаза. Вече всичко е в ръцете на феновете. Те имат нелеката задача да изберат кой ще спечели приза “Любим магазин на публиката 2022 г.”.

Тази категория е една от 3-те специални в конкурса. Докато в останалите 2 - победителят се определя от журито, то тук единствено публиката решава кой ще грабне тази така желана награда.

От 1 до 30 септември 2022 г. всеки потребител, който желае да подкрепи избран кандидат, ще може да направи това на специално създадената страница за съответния онлайн търговец.

Електронните магазини, които са заявили участие за тази награда, са от 12-те основни категории в конкурса: "Мебели, дом и градина и ремонт", "Лична грижа", "Лайфстайл", "Детски стоки", "Спорт, отдих и хоби", "Авто-мото", "Електроника", "Хранителни стоки", "Офис и учебни помагала", "Дигитални продукти и услуги", "Ръчно изработени продукти" и “Домашни любимци”.

Как ще се осъществи гласуването на публиката?

Всеки онлайн магазин има възможност да проведе собствена кампания през месец септември и да покани своите фенове, клиенти, екипи да гласуват за него.
Кандидатите, които са се включили в конкурса, имат собствена страничка в сайта на наградите. На нея са поместени снимка, лого на компанията, както и кратко представяне на фирмата и продуктите, които предлага. 

На 1 септември се отключват и полета за гласуване на публиката.

За да се предотвратят всякакви злоупотреби и да се гарантира честността на вота, е въведено обвързване на гласувалите с по-специфични данни, които всеки потребител сам въвежда в съответните полета.
Победител в тази категория ще бъде кандидатът, който успее да събере най-голям брой гласове от своята лоялна аудитория.

В този етап от конкурса, от една страна, онлайн магазините ще трябва да изберат правилните активности, с които да поканят своята аудитория да гласува за тях.

От друга страна, те ще имат възможност да “измерят” колко голяма е фенската им база, както и да премерят сили с над 70 онлайн магазина, записани в тази категория.

Кой ще спечели наградата “Любим магазин на публиката”, това ще стане ясно на 5 октомври.

А дотогава всеки, който желае да подкрепи своя фаворит, може да посети страницата Любим магазин на публиката 2022 г. и да гласува за него.