Ретроспекция на връзките на Моника Белучи

  • Сподели:
Ретроспекция на връзките на Моника Белучи

Моника Белучи има дълга и успешна кариера в света на киното, но днес ще фокусираме вниманието си към мъжете, с които красавицата някога е поддържала връзки.
 
Никола Лефевр 
Съобщава се, че Моника Белучи и 39-годишният френски художник Никола Лефевр започнали да се срещат през 2017 г. Първата им публична поява като двойка била през май 2019 г., а месец по-късно бе обявена и тяхната раздяла. Това е първият ù романс след развода с Касел. 


Венсан Касел 
Белучи и Касел се срещнали през 1996 г. Двамата излизали три години, преди да се оженят на интимна церемония през 1999 г. Споделят заедно две дъщери- Дева и Леони. Двойката обяви раздялата си през 2013 г., месеци след като се появиха слухове за разрив в отношенията им. 


Телман Исмаилов 
Моника Белучи имаше връзка с милиардера от Баку Телман Исмаилов през 2009 г., след като приключи отношенията си с Венсан Касел. Твърди се, че са се запознали през 2009 г., когато Белучи заминава за Турция, за да построи луксозен хотел близо до комплекса на Исмаилов. 


Клаудио Карлос Басо
През 1990 г. Моника Белучи и Клаудио Басо се женят. За времето си това не е била значима новина, тъй като в онези години, Моника все още е нямала статут на знаменитост.
След като актьорската ù кариера започнала да се развива, те се разделили през 1994 г. 


Роуз Челентано 
Моника Белучи и Розалинда Челентано имаха краткотрайна връзка. Розалинда е родена през 1968 г. в Италия. Най-известната ù роля е като Сатана в Страстите Христови (2004 г.). Нейни родители са известните Адриано Челентано и Клаудия Мори.