С кои зодии Лъвът е най-съвместим

  • Сподели:
С кои зодии Лъвът е най-съвместим

Страстно, напрегнато и огнено, така обича зодия Лъв. За Лъвовете любовта - дали се влюбва, мисли за любов или прави любов, е едно от любимите неща на този свят.

Един зает Лъв винаги ще се погрижи да има достатъчно време за страст в живота си. Да се влюбиш е лесно за Лъвовете. Но намирането на човек, който може да се сравнява с тях и да остане тяхна любов, може да бъде трудно.

Лъвовете обичат флиртовете и запознанствата и няма проблем да добавя нови имена в списъка си с контакти. Но, докато намирането на нови запознанства е лесно за Лъвовете, те често могат да бъдат разочаровани, ако партньора им не достигне очакванията, които са имали за него.

Ето защо Лъвовете понякога намират истинска любов в лицата на бившите си, с които са се разделили в миналото, но са решили да възобновят отношенията.

Ето кои са зодиите, с които зодия Лъв най-добре си подхожда.

Лъв и Овен

Това са два огнени знака, които определено се разбират добре. Между тях често избухват скандали, но в повечето случаи това не е сериозен проблем за тях. Обикновено имат сходни интереси, но прекалено голямо его, което трябва да преглътнат, за да са заедно.

Когато това се случи тяхната връзка определено би била силна. Връзката на тези две зодии никога не е скучна, те винаги измислят нови и различни развлечения и забавления. Друг проблем при тях е, че и двата знака са много ревниви и постоянните изблици на ревност може да сложат край на връзката им.

Лъв и Везни

Те се разбират много добре и се допълват взаимно. В началото на връзката имат известни разминавания и различия, но ако преминат през този период успешно ги чака една много здрава и силна връзка. Те се подкрепят и търсят само положителните качества в другия.

Връзката им е спокойна и хармонична, рядко се карат. Везната успокоява Лъва и го кара да преглътне егото си, а Лъва помага на Везната да взима решения по-лесно. Те могат да започнат общ бизнес, който със сигурност ще е успешен, много добри родители са и семейството им ще бъде сплотено.

Лъв и Стрелец

Две огнени зодии, които са родени една за друга. И двете зодии обичат динамиката, новите предизвикателства, интересните и различни занимания. Не понасят ежедневната рутина и обичат да разнообразяват. Проблемът при тях е, че и двете зодии за много искрени.

Това не пречи на Стрелеца, той е готов да чуе какви са недостатъците му. Но за зодия Лъв определено искреността представлява проблем, това е потъпкване на егото му и не му допада. Лесно преминават през скандалите и различията в интересите и се радват на хармонична и спокойна връзка, доста често и дълготрайна.

Телец и Лъв

Това, което ги сближава е фактът, че и двете зодии държат да са център на внимание. Имат общи интереси – лукс, развлечения, скъпи подаръци. И двете зодии са суетни и държат на външния си вид.

Дори да имат някакви проблем, това обикновено не си личи пред околните, те се стремят да крият неразбирателството и да изглеждат перфектната двойка. Обикновено скандалите между тях са заради егото на Лъва, който държи всички да му се подчиняват, но при представителите на зодия Телец това определено не се получава и те трябва да преглътнат егото си, за да продължи връзката им. И тук голям проблем е ревността.

Често избухват бурни скандали, които обаче бързо утихват и всичко е нормално. Тези две зодии могат да се радват на много силна и дълготрайна връзка, ако проявяват разбирателство един към друг.

Източник: Actualno.com