Седем начина да разберете, че сте срещнали правилния човек

  • Сподели:
Седем начина да разберете, че сте срещнали правилния човек

Винаги може да познаете кога един човек е влюбен, а обикновено когато той държи на вас, е готов на всичко, за да ви направи истински щастливи и да вижда вашата усмивка ежедневно.

Влюбеният човек си личи от километри, но все пак ще ви разкрием няколко основни признака, които биха го издали.

1. Чувствате взаимна химия, когато сте заедно  
Това не може да бъде описано с прости думи, защото магията или я има или не. Тръпката е наистина един сигурен начин, чрез който да разберете, че сте силно привлечени от този човек, а чувството, че летите е допълнение към успешната среща. Ако почувствате някаква близост както и че наистина се усмихвате без причина, значи този човек успява да ви зарази със своята любов.
 
2. Времето с този човек преминава неусетно
И само докато се обърнете, времето бързо е отляло, това е сигурен знак, че се чувствате добре в компанията на този човек.

3. Кара ви да се усмихвате, без да има основателна причина да го правите
Дори и в най-напрегнатите ситуации, той ви показва, че животът е красив, а забавлението е начин да се отърсим от неприятностите и да погледнем с други очи на света около нас.

4. Чувствате се спокойни и знаете, че във всеки един напрегнат момент, може да потърсите подкрепата му
Неговата компания, освен че ви предразполага да бъдете себе си, но и ви кара да не се тревожите, когато в живота ви нещата не вървят, така както ви се иска. Този човек е вашата опора, на която бихте могли да се облегнете винаги при нужда.

5. Той се бори заедно с вас срещу собствените ви страхове и демони
Той е способен всячески да ви докаже своята подкрепа и дори когато изпитвате силен страх, той е плътно до вас и намира начини, чрез които да ви накара да се преборите с тези свои демони.

6. Този човек не пропуска момент, в който да покаже на останалите хора, че вие сте неговият приоритет и най-важната част от живота му
Любовта му към вас не само, че се усеща, но и той е способен да разкрие сърцето си пред вас.

7. Вашите мечти са се превърнали и в негови 
Той планира и мечтае за общо бъдеще, където плановете и решенията се взимат и от двамата. Този човек не се страхува от обвързване и е готов на всичко, само и само да бъдете щастливи.