Седмичен финансов хороскоп за 27.12.2021 – 02.01.2022

  • Сподели:
Седмичен финансов хороскоп за 27.12.2021 – 02.01.2022

Овен

През тази седмица ви очакват значителни финансови печалби - плод на вашия усърден труд и усилията, които не спирате да полагате. Очакват ви много изненади и материални придобивки.

Телец

През тази седмица ще имате склонността да пилеете парите си безразборно, което ще ви създаде и много конфликти с обкръжението. През цялата седмица ще ви сърбят ръцете за харчене и няма да можете да се удържите в покупките си.

Близнаци

През седмицата ще спечелите значителна сума пари, която ще е пряко свързана с ораторските ви способности и добрата комуникация, която притежавате по рождение. Вие изключително добре умеете да боравите с финанси и ще успеете да вложите тази сума във ваш бъдещ проект.

Рак

Очертават се парични затруднения и през цялата седмица в главата ви ще се върти въпроса – Къде точно сте ги вложили? През последните дни сте прахосвали парите си за необмислени покупки, които сега ще осетите и ще се наложи малко да се стиснете.

Лъв

Лъвът има способността със скоростта, с която харчи парите си -  да може и да ги печели. Точно поради тази причина не се очакват и сериозни финансови проблеми през тази седмица за Лъва. Лъвът ще успее да направи добри инвестиции, но е хубаво да внимава през тези няколко дни да не се изхвърля в грандиозни покупки, защото неговото прахосничество ще му се отрази пряко.

Дева

Девите няма да имат сериозни финансови затруднения през тази седмица, защото ще успеят с много мисъл и практичност да ръководят финансовите си дела повече от перфектно.

Скорпион

През тази седмица ще се опитате да съчетаете своя авантюризъм с работните си задачи и ще успеете да изкарате пари, докато се забавлявате.

Стрелец

Ще се радвате на финансова подкрепа от близкото ви обкръжение и като цяло няма да имате сериозни финансови проблеми през седмицата, единственото важно, е да укротите широките си пръсти и да спрете да харчите с размах.

Козирог

Козирозите ще имат добри финансови постъпления през седмицата и няма да усетят липса на средства. Важно е добре да помислят преди да вложат парите си в огромна покупка, за която има вариант след време да съжалят.

Водолей

Водолеят ще се радва на финансови успехи и през седмицата ще получи дългоочаквани пари. Възможно е те да дойдат и от продажбата на имот или лека кола.

Риби

Рибите няма да имат финансови проблеми през цялата седмица, стига да успеят да вкарват мисъл за всяка една своя покупка и да се запитат - дали им е чак толкова нужна точно в този момент.