Шест типа мъже, които със сигурност ще срещнеш

  • Сподели:
Шест типа мъже, които със сигурност ще срещнеш

Всеки мъж на тази земя си има своите особености, черти и странности, но сега ще разгледаме едни от най-честите мъжки черти, които сформират характера на мъжете, както и най-срещаните категории мъже.

Преди да открие идеалния партньор, всяка жена рано или късно се сблъсква и с всякакъв вид жаби, рицари без коне и доспехи, нереализирани мачовци, както и мамини синчета.

Ще разгледаме най-често срещаните типове мъже.

1. Лъжливият пинокио
Този мъж е обладан от идеята, че трябва на всяка цена да постигне повече в живота, но за жалост, каквото и да прави, с каквото и да се занимава, той винаги си служи с лъжи и увъртания.

Дори в любовните връзки, той не може да бъде открит със своята партньорка и непрекъснато се опитва да ходи по тънък лед, като заобикаля истината. Този мъж лъже и с повод и без, просто лъжата е станала част от него и той не успява да бъде истински.

Лъжливият пинокио се стреми да получи всичко, без да дава нищо от себе си, той е мъж, който просто търси бройка, не е и нещо по-сериозно, а когато трябва да се измъкне от по-напрегната ситуация, той веднага изстрелва първата лъжа, която му хрумне в мига, в който усети, че е застрашен. 

2. Маминият глезльо
Този мъж, дори и след тридесет годишна възраст, още тъпче на едно място и се държи за полата на мама. В неговото семейно огнище на пиедестал е мама и дори, когато създаде свое собствено семейство, единствената дума, в която се вслушва той е тази на майка му, дори и често пъти тя да е напълно погрешна и разклащаща основите на брака му.

Той просто е неспособен да поеме отговорност за действията си, защото е отдал пълния контрол над тялото и ума си на майка си и тази жена е кукловодът, който дърпа конците в живота му.

3. Старият ерген
Този мъж е минал средната възраст и още не е разбрал какво значи връзка, камо ли пък брак. Заобиколен от животинки и други стари ергени, той обсъжда скучния си живот с побратимите на дълго и нашироко, въпреки че няма нищо значимо, което да хване интереса на нормален човек в дните, които са преминали през него.

Старият ерген е мъж, който изпитва силен страх от обвързване и смята, че когато е сам по-лесно, ще успее да ръководи живота си и ще бъде значително по-щастлив, но времето си лети и в един момент той осъзнава какво точно е загубил, но вече е някак твърде късно за него.

4. Рицарят без кон
Този мъж е привлекателен, интересен и начетен, но пък не е финансово осигурен. Той няма ясни цели за живота и собственото си развитие и дълго време тъпче на едно място, докато сменя различни работни места, той се сблъсква с тежката действителност, която му подсказва, че човек без пари не е за никъде.

Този мъж има склонност да се самосъжалява и да търси финансова подкрепа от жената до себе си, тъй като осъзнава, че не е достатъчно мотивиран и енергичен, за да поеме живота си в ръце. Той залага предимно на своя чар и чрез него омагьосва по-възрастни дами, чрез които може да си осигури по-спокойно бъдеще.

5. Краставата жаба
Този мъж е изключително грозен, дори може да се каже че е уродлив, но пък за сметка на това носи добро сърце и е материално осигурен. Тези мъже действат като магнит за повечето жени, които търсят някакво финансово спокойствие.

Те са готови да се задоволят с реалността и с външността му в името на облагите, които е готов да им предостави. Този мъж е интелигентен и благодарение на своя труд, упоритост и умствен потенциал, през живота си успява да постигне много, но пък външният му вид не е особено на ниво, въпреки това той действа хипнотизиращо на жените златотърсачки.

6. Принцът от приказките
Сами разбирате, че този мъж е измислен герой, в който въпреки това сляпо вярват милиони жени по целия свят. Този герой е сътворен в женското съзнание и е повече от идеален и жените тайно се надяват да го срещнат някой ден.

Съвършеният герой е предварително програмиран в женската глава и е идеалният партньор за брак, семейство и съвместен живот. Този мъж е привлекателен, интелигентен, верен, открит, истински, смел и грижовен.

Той се бори за благото на своите близки, жертвоготовен е за любимите си хора, знае как да обича и остава докрай верен, както на своите принципи, така и на жената до себе си, а в името на семейното щастие е готов да сътвори една нова Вселена, в която да съхрани истинската и чиста любов.

Дори и огромна рядкост, съществуват жени, които са имали контакт с подобен мъж.