Скалата пуска хорър филми на момичетата си за закуска

  • Сподели:
Скалата пуска хорър филми на момичетата си за закуска

Бившият кечист, актьор и настоящ инфлуенсър Дуейн Джонсън – Скалата не спира да умилява своите милиони фенове в Инстаграм със снимки с двете си прекрасни дъщерички. Последно той показа как тримата закусват вкъщи и гледат не какво да е, а хорър филм. Двете малки дами – Тиана на 3 и Жасмин на 5, не ги е страх изобщо.

Филмът, който тримата са избрали е A Quiet Place. 49-годишният актьор го е пуснал на таблета на децата и е седнал между тях. Тиана и Жасмин пия своите плодови сокове в чаши във формата на ананас и изобщо не са уплашени. „Прекрасна закуска през уикенда с моите любими дами. Гледаме A Quiet Place. Моите момичета не са изплашени“, пише Джонсън с препратка към режисьора на лентата Джон Красински, който се включва с коментар: „Това е такава чест за мен. Надявам се на момичетата, да им харесва… Я, почакай малко“, закача се режисьорът.

Скалата признава, че с Тиана и Жасмин много обичат да гледат филми. Гледали са „Кръстникът“, а следващия уикенд е ред и на „Белязания“. Най-любимият им филм, обаче, е „Цар лъв“, който по думите на актьора, семейството е гледало вече 8000 пъти.

Дуейн Джонстън има и голяма дъщеря на 19 г от бившата си съпруга Дани Гарсия, за която се грижи и често събира с малките й сестрички. Преди няколко седмици Джонсън заведе Тиана и Жасмин на риболов. Двете бяха изключително възхитени как баща им хваща голяма риба и им я показва. Всичко това, разбира се, бе качено в личния профил на звездата.

Всеки баща мечтае за син, но има нужда от дъщеря“, неведнъж е споделял Скалата, а феновете му се чудят дали със съпругата му няма да се пробват и за момчеце.