Стрелец: Намерете своя глас - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Стрелец: Намерете своя глас - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Стрелец през 2021 г. 

Стрелец: Аз виждам

Намерете своя глас

През последните три години Господарят на кармата Сатурн ви даваше уроци, свързани с финансите и самочувствието. Вие, Стрелци, сте щедри и склонни към прекомерен оптимизъм, но през тези три години се наложи да ограничите харченето, да разберете стойността на спестяванията и да преосмислите ценностите си в живота.

Не ви беше лесно да живеете със строг бюджет, а и през 2020 година вашата планета Юпитер беше в падение

(*Планетата е в падение, когато е в знак, противоположен на този, в който е в екзалтация. В случая Юпитер е екзалтиран в Рак и в падение в Козирог, противоположния му знак. Същото важи и за небесните тела, които не са планети: Луната е екзалтирана в Телец и в падение в Скорпион, Слънцето е екзалтирано в Овен и в падение във Везни.– Бел. консулт.).

С други думи, управителят на знака ви беше слаб и не можеше да ви се притече на помощ, както обикновено. Всичко това ще се промени през 2021 г. Великият съвпад на Юпитер и Сатурн в края на 2020 г. постави началото на нов цикъл за вас, кентаври.

Сатурн – планетата на фокусирането, и Юпитер – планетата на разширяването, се събират в дома на общуването, бизнеса, писането, маркетинга и роднините.

През 2021 г. ще бъдете възнаградени от Юпитер, ако и когато решите да намерите и да използвате своя глас. Стрелецът е знакът на странстващия бард от епохата на разказвачите; той е учител, съветник и пророк.

Свикнал е поклоници и почитатели да го следват по петите и да поглъщат всяка негова дума. През 2021 г. обаче и това ще се промени; ще трябва да се научите да поемате пряка отговорност за посланията си.

Какво искате да кажете на другите? Как възнамерявате да го популяризирате? Към кого точно са насочени думите ви? Посланията ви може да бъдат свързани с вашите ценности, продукт, мъдрост, опит, знание или произведение на изкуството.

Юпитер и Сатурн в класическите роли на доброто ченге и лошото ченге ви насърчават да започнете бизнес или да направите дългосрочни инвестиции. През първата част на годината (до 7 март) Минерва (или Атина Палада) – богинята на мъдростта, ще е във вашия дом на писането.

От тази позиция тя ще засилва интуицията ви и ще ви помага да формулирате и да популяризирате посланието си. Друго нейно възможно превъплъщение е на мъдра жена, която ще ви предложи добър съвет и контакти.

През 2021 г. е възможно да блеснете и в ролята на свръзка или сватовник; не забравяйте да приберете таксите за посредничество!

Образно казано, гледайте на 2021 г. като на кръстопът, свръзка, хъб. През тази година ще можете да свържете – и себе си включително – с хора, идеи, клиенти, продукти, различни видове бизнес и компании.

Опитите ви да съберете и напаснете всички свои проекти ще приличат на нескончаема игра с Лего.

От друга страна, Южният възел през 2021 г. попада във вашия знак, което ще ви създаде известни затруднения. Това означава, че всички ние (включително и вие, колкото и парадоксално да звучи) трябва да се освободим от Стрелеца.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".