Superwoman

  • Сподели:
Superwoman

И така дами, това е вашият ден! За едни, защото са изпълнили най-важната задача в живота си - да са майки, а за други - гордостта от това да носиш Титлата ЖЕНА!

Какво всъщност честваме на 8-ми март? В България това е ден на майката, но в света се отбелязва международното признание на икономическите, политически и обществени постижения на ЖЕНИТЕ!

Мисля, че има много, с което да се гордете от постигнатото през годините, за да се достигне до тази съвременна жена - тя е кариеристка, майка, домакиня и мечтателка. Вие сте Superwoman.

Няма я вече тази борба между семейство и кариера, все повече мъже се възприемат за равно поставени партньори в живота и семейството, за което дами НАЗДРАВЕ. Тя успява да балансира между поставените цели, това да е най-добрата майка и да е перфектна съпруга.

Съвременната жена е еманципирана и може да изрази своето мнение и да защити възгледите си. Тя разбира от коли, умее да използва всякаква техника, чете книги и гледа спорт. Активната съвременна жена ходи на театър с приятелки, пие уиски в пиано бар, кара голям автомобил и е с перфектен маникюр.

Тя е ерудирана, свободомислеща и независима. Тя може да е по пижама цял уикенд, да е неотразима на бизнес среща, да заведе децата на пиано, плуване и математика и да направи вечеря (ако мъжката част не е поела инициативата), да е готова за купон с приятелки...

Вие сте Superwoman и ви пожелавам вдъхновяващ, незабравим и шумен празник!