Таро прогноза за януари

  • Сподели:
Таро прогноза за януари

Петица Монети (Пентакли) – преход, криза, болезненост, нужда от промяна, излизане от ригидни модели.
Малка Аркана – конкретни случвания, ежедневие.
Елемент Земя – стабилност, ригидност, навик, бавно темпо, постепенност.

Петица Монети се появява в живота ни, когато имаме нужда от промяна – започнали сме да се въртим в порочен кръг, да повтаряме отново и отново едни и същи грешки и модели на поведение. Когато сме се настанили удобно в старото и сигурното до такава степен, че енергията ни започва да цикли и да заблатясва.

Тази карта идва, за да ни събуди, да ни предизвика. Промяната не идва доброволно, но когато досегашните структури вече не работят, сме принудени да рискуваме и да се задвижим – животът е постоянно движение.

От нас се иска да погледнем това, което ни парализира, което ни кара да се чувстваме малки и слаби, за да го надскочим и да се освободим от него. Петицата е число на преход и жизненост, то е като квадрат, който има център, превръщайки се в пирамида – по този начин напускаме хоризонталата и започваме да се изкачваме по вертикалата.

От двуизмерна, нашата реалност става триизмерна и получаваме различна гледна точка към определени ситуации или отношения, хоризонтът ни се разширява и обогатява.

Източник: Богомила-Сандия

За лични сесии – Таро, Регресия, ТЕС (темите могат да са свързани с отношения, повтарящи се ситуации, физически и емоционални симптоми, трудности в ежедневието и т.н.) както и за записване и информация относно следващите групи по Семейни Констелации, може да пишете на: antarsandhya@gmail.com