The Weeknd и Анджелина Джоли заедно на бизнес вечеря

  • Сподели:
The Weeknd и Анджелина Джоли заедно на бизнес вечеря

Два месеца след като Анджелина Джоли и The Weeknd бяха заснети за първи път заедно на публично място, двамата все още излизат и се срещат. Джоли и The Weeknd, чието рождено име е Ейбъл Тесфайе, бяха забелязани да напускат италианския ресторант "Джорджо Балди" в Санта Моника, Калифорния, след дълго продължила вечеря. Ресторантът изглежда е любимо място за контакт на холивудския дует, тъй като там бе и първото им посещение през месец юни.

Актрисата и активист по бежанските въпроси бе облечена в елегантен черен тренчкот и носеше дамска чанта Yves Saint Laurent, а Грами носителят също бе решен в тъмни дрехи. След вечерята Джоли и Ейбъл се отправиха към дома му в луксозния квартал Bel Air, за да продължат разговорите си.
Не липсваха критици на поведението на канадския певец, който се вижда да напуска вратите на "Джорджо Балди", ходейки пред Анджелина и съзнателна или не, проявата му е обратното на джентълменска.

Въпросните срещи предизвикат многобройни слухове за евентуална връзка между двамата, но нито Джоли, The Weeknd или близки до тях познати не посочват наличието на каквато и да е било интимност.
По-рано през лятото източник доверен до Тесфайе посочи, че взаимоотношенията им са по-скоро фокусирани върху бизнес начинания
"Очевидно не целят да се скрият" - каза източникът, добавяйки, че The Weeknd е съсредоточен върху работата си във филмовия бизнес и конкретно тази по неговия бъдещ нов сериал по HBO Max.
Сериалът носи името "The Idol", а The Weeknd освен негов съавтор е и изпълнителен продуцент заедно с Реза Фахим и Сам Левинсън от драмата "Euphoria".
Към този момент липсва официално потвърдена дата за стартиране на проекта и такава все още не е обявена.
Сюжетът му обаче е ясен - ще става дума за поп изпълнителка, която започва романтична авантюра със собственик на клуб в Лос Анджелис, който собственик е лидер на таен култ.

В разгара на лятото Джоли и The Weeknd бяха забелязани на частния концерт на Mustafa the Poet
Актрисата бе там с тийнейджърките си Шайло и Захара, докато The Weeknd посети концерта в компанията на свои приятели.