Това видео-селфи взриви YouTube (видео)

  • Сподели:
Това видео-селфи взриви YouTube (видео)

В продължение на 600 дни Алекс Чакон (Alex Chacon) заснема уникални 360-градусови селфи-та с помощта на професионална камера. Шофирайки 5 мотоциклета, той преминава през 36 страни от Аляска до Аржентина и буквално се снима с всичко по пътя си. Пътуването е общо 202 690 км.

Участвайки в благотворителна експедиция на Modern Motorcycle Diaries, той пресича над 75 граници из цял свят и достига до най-отдалечените и неоткрити места на земята. В клипа Алекс може да бъде видян на брега на морето, в пустинята, в джунглата, да се гмурка. Той също позира пред Колизеума, Айфеловата кула, Гранд Каньон.

Интересно е, че в един момент той е облечен като мюсюлманин, а в следващия е с военна униформа. Уловил е много страхотни моменти като скачането му с бънджи, яздене на камила, каране на лодка. Очевидно изобщо не му е било скучно и си личи, че се е наслаждавал на всеки един момент.

Видеоклипът се превърна в сензация в YouTube, след като натрупва над 1,5 млн. гледания и над 22 000 харесвания за една седмица след качването му.

Това видео-селфи взриви YouTube (видео)