Вдовицата на Патрик Суейзи, казва, че ѝ липсва всичко в покойния ѝ съпруг

  • Сподели:
Вдовицата на Патрик Суейзи, казва, че ѝ липсва всичко в покойния ѝ съпруг

Вдовицата на Патрик Суейзи, 66-годишната Лиза Ниеми, казва, че ѝ липсва всичко в покойния ѝ съпруг с наближаването на 35-ата годишнина от филма, донесъл му световна слава ''Мръсни танци''.

Вдовицата на Патрик Суейзи, американската писателка, хореограф, танцьор и режисьор, Лиза Ниеми разкри, че все още се чувства близка с покойния си съпруг и усеща липсата му повече от десетилетие след смъртта му. 

Талантливият актьор почина от рак на панкреаса на 14 септември 2009 г.

''Няма нещо, което да не ми липсва в него'', сподели Ниеми пред Entertainment Tonight.

''Много е странно някой да е толкова далеч и същевременно толкова невероятно близко до сърцето ти. Имам чувството, че той е с мен всеки ден, но разбира се, би било хубаво да го имам физически в стаята. Благодарна съм за страхотното пътуване, което имахме и за всичко, което преживяхме заедно.''

Суейзи участва във филма ''Ghost'' от 1990 г. заедно с Деми Мур и Упи Голбърг. Филмът спечели два Оскара за най-добър оригинален сценарий и награда за най-добра поддържаща женска роля за Упи като екстрасенс, който помогна на героя на Суейзи да общува с опечалената си приятелка и да я закриля.

В своята автобиография ''Time of My Life'' Патрик разкри, че: ''От всички сцени, които някога съм снимал, вероятно съм се чувствал най-малко уверен в любовните сцени. Ироничното в случая е, че клипът с Деми и мен на грънчарското колело е един от най-известните в цялата ми кариера.''