Зодиите, които изневеряват

  • Сподели:
Зодиите, които изневеряват

Стрелец

Той обича предизвикателствата, силно привлечен е от всичко ново и непознато в живота му. Стрелецът успява да събере винаги погледите на отсрещния пол и е много трудно да остане верен само на един партньор, защото за него всичко е игра. Харесва му да флиртува и да има почитатели. Когато тръгне да изневерява, Стрелецът го прави с някой, с който скоро се е запознал и е изпитал моментна силна тръпка към него. Той е импулсивен и първо действа, а после размишлява над грешката си, но когато вече е твърде късно. Стрелецът лесно може да се захласне по други хора дори, когато е в сериозна връзка или брак, за него това не са сериозни пречки и наумил ли си е, че иска да изпита нещо ново и по–различно, той няма да се поколебае да го направи.

 

Риби

Те използват голяма доза хитрост, когато тръгнат да изневеряват. Техният досегашен партньор, трудно би разбрал намеренията им, тъй като са доста ловки в лъжите, които му предоставят. Когато тръгне да изневерява, тази зодия определено не се замисля много за чувствата на половинката си, по-скоро за тях е важно личното разнообразие и удоволствие, което трябва да си набавят. Това е зодията, която трудно може да я залови половинката в изневяра, защото се стреми да не оставя никакви следи и доказателства за случилото се. За тях това по-скоро е забавление и държат да запазят дългогодишната си връзка, дори и да включат безброй лъжи и интриги, те са склонни на всичко, за да задържат партньора си, независимо от многобройните им забежки. Истински факири са в изневерите и човек трудно би ги хванал в крачка.

 

Дева

Девата е добре организирана, дори когато става въпрос за изневяра, тя добре обмисля и планира ходовете си и е трудно да я хванеш в крачка. А дори и да сте я заловили в изневяра, Девата ще измисли куп достоверни лъжи, с които да ви замъгли съзнанието и да прекратите темата. Тя е достатъчно хитра и подмолна и трудно бихте разбрали, че си е позволила да кръшне. Девата е склонна да залитне по хора, които познава и от дълго време има интерес към тях. Вкарвайки доза егоизъм, тя би поставила на преден план своите животински нагони и не би се замислила за чувствата на партньора си, защото за нея е по-важно да задоволи бързо и тихо своите нужди. Тази зодия трудно би се ограничила с един единствен партньор, тя притежава таланта да ходи с няколко човека едновременно, които хем нямат представа, че не са единствени за нея, хем тя се държи със всеки един от тях като с любовта на живота си, затова е изключително трудно да породи съмнения в тях.

 

Близнаци

И те, като Стрелците, са хора на живота и не могат да пропуснат неговите изкушения. Когато тръгне да изневерява, Близнакът го прави с някого, когото скоро е срещнал и с който може свободно да разговаря на различни теми, но ако сте го вбесили достатъчно, няма да се замисли да ви го върне като ви сложи рога с вашия най–добър приятел или роднина. Тази зодия рядко изневерява просто от скука, Близнакът го прави, когато не получава достатъчно внимание от досегашния си партньор, когато не вижда общо бъдеще с този човек или когато е дълбоко наранен от половинката си. Тази зодия обича да събира погледите на срещуположния пол и флиртът го владее до съвършенство. Когато изневерява, Близнакът не го приема насериозно и дори сам пред себе си се самозалъгва, че всичко това е нормално и не би наранило никого. Хванете ли го в изневяра, също е способен добре да си борави с лъжата и с лекота би ви убедил, че всичко това е само плод на вашите фантазии. Достатъчно хитри, манипулативни и обиграни са, както и прекалено бързо успяват да измислят достоверна лъжа, с която да ви накарат дори да им се извините за нелепия въпрос, който сте им задали.

 

Овен

Овенът се замисля за изневяра, когато е отегчен и всичко му е станало просто еднообразно. Той изневерява, когато усети скука и застой във връзката си. Той не се ограничава с точно определен тип човек, с който да изневери и е готов да го направи с първия, който му е попаднал в полезрението, дори и да не познава достатъчно добре този човек, той просто ще се хвърли през глава в тази авантюра. Когато бъде хванат, че е изневерил, Овенът ще превключи на обвинителен и агресивен тон и ще накара партньора си да се почувства виновен за неговото кръшкане. Овенът просто се мята в дълбокото, харесва му екстремното, новото и просто се подава за секунди на изкушението. Той не е от типа хора, които ще се замислят над постъпката си и ще страдат затова, че са сбъркали, това просто няма как да стане. Нито ще се обърне да се извини, нито ще съжалява за действията си, защото според него, той единствено е господар на живота си и не подлежи на контрол и вярност към друг човек.