Зодия Лъв в любовта

  • Сподели:
Зодия Лъв в любовта

Представителите на зодия Лъв са много самоуверени и винаги целят да са център на внимание. Връзката с Лъв е доста динамична и интригуваща, с тях никога не е скучно, но пък са доста особени хора и трябва да се внимава във взаимоотношенията с тях. Ето малко повече за любовта с Мъж и Жена Лъв.

Любовта с мъж Лъв

Той мрази да бъде засенчван. Обикновено е суетен, интересува се от скъпи и луксозни развлечения и много държи на външния си вид. Търси жена за себе си, която да споделя същите интереси. Би прекратил връзката си, ако тя го засенчва по някакъв начин. За него идеалната жена е тази, която има собствена професия, дори бизнес и за нея не е проблем да се издържа сама.

Не търси такава, която да разчита на неговите доходи напълно. Мъжът Лъв рядко е склонен към изневяра, но се влюбва за кратко и често. Ако се влюби истински е много всеотдаен, дава всичко за жената до себе си и я защитава от всичко.

За него не е трудно да прелъсти която и да е дама, защото има специфично държание. Дарява любимата си с много внимание, но изисква същото. Обаче не трябва да прекалявате, защото не им допада прекаленото сближаване още в началото на връзката.

Той няма да се привърже към вас веднага, защото му е нужно време, за да се отдаде напълно. Понякога се затваря в себе си, особено когато има проблеми или нещо го мъчи.

Не се притеснявайте в такива случаи, Лъвовете имат моменти, в които търсят усамотяване и не искат да бъдат притеснявани. В такива моменти те премислят и взимат решения, не говорят с никого и за определен период от време се затварят в себе си.

Любовта с жена Лъв

Тя също като мъжа Лъв е много суетна, държи да я ухажват и да я обсипват с подаръци. Обикновено успява да съчетае връзката си с личните ангажименти. Тя привлича погледите на мъжете само минавайки. Държи на лоялността и не уважава изневярата.

Връзката с жена Лъв е балансирана и спокойна. Тя търси нови занимания, обича предизвикателствата и избягва скучното ежедневие. Прави връзката динамична и интересна. Когато се влюби тя е заслепена, винаги е оптимистично настроена, дори да вижда, че нещата не се развиват както трябва.

Тя страда дълго след раздяла и я понася трудно. Жената Лъв иска или всичко, или нищо – не се задоволява със средно положение. Дарява любимия си с много внимание и ласки, но когато той не отвърне със същото става гневна и това може да доведе до раздяла.

Тя търси уважение в една връзка, иска да и се възхищават, но за да я спечелите трябва и тя да се възхищава на вас. Тя държи на външния си вид, стреми се да е перфектна във всяко едно отношение и изисква същото от мъжа до себе си.

Той трябва да е авторитетна личност, достойна за уважение – също като нея. Когато се влюби, тя забравя за всичко друго, напълно отдадена е, но и е много ревнива.

Източник: Actualno.com