Зодия Риби: жена, мъж, дете

  • Сподели:
Зодия Риби: жена, мъж, дете

Рибите отдават голяма значение както на своите чувства, така и на емоциите на другите. Съдбата на родените под този знак е винаги да помагат с каквото могат на своите близки и приятели.

По-голямата част от представителите на зодия Риби са амбициозни, импулсивни, ентусиазирани и пълни с енергия.

Отворени към нови идеи и любители на свободата, тези личности обичат историята, пътешествията и книгите.

Те не ценят парите и обръщат много голямо внимание на любимите си хора, като ги издигат на пиедестал.

Хората, родени през периода 19-ти Февруари – 20-ти март, трябва да се опитат да бъдат по-дисциплинирани и отговорни и да спазват своите обещания.

Много художници, музиканти и поети се раждат именно под тази зодия, което ще рече, че Рибите са изключително надарени личности. Те обаче се нуждаят от подкрепа и насърчения, за да развият своите таланти.

Ако Рибите преодолеят своята чувствителност и срамежливост, те могат да постигнат абсолютно всичко в живота си.

Жена

Жената от зодия Риби е необичайно състрадателна личност, готова да пренебрегне себе си, за да помогне на другите. Тя е в състояние да разгадае всяка ваша мисъл без да полага никакво усилие.

Дамите родени под този знак са въплъщение на елегантност и достойнство. Духовни, любопитни и нежни, те са истински мечтателки.

Рибите са безнадеждни романтички. Имат високи изисквания за своя партньор, но ако се влюбят, обичат дълбоко и искрено. Тяхната висока степен на емоция и любов ги прави силно привързани към семейството и близките им.

Мъж

Мъжът Риби не може да бъде провокиран от мимолетните възможности в живота, които обещават краткосрочни материални успехи, статус или слава.

Много по-голямо удоволствие за него е помощта, която оказва на другите. Той е мечтател, философ и дълбок мислител, който интуитивно помага на околните с мъдрите си съвети.

Силните представители на тази зодия са честни, справедливи и безпристрастни. Общуват свободно със всички хора и често са предпочитана компания.

Състрадателен и саможертвен, мъжът Риби е склонен да абсорбира емоциите около себе си и често изпада в депресии, базирани на настроението на другите.

В любовта мъжете от дванадесетата зодия са романтични във всеки смисъл на думата. За него е истинско удоволствие да превръща сънищата на жената до себе си в реалност, стига да разполага с достатъчно средства.

Дете

Въпреки невръстната си възраст, децата от зодия Риби са изключително мъдри и проницателни личности.

Те забелязват всичко, което се случва наоколо, въпреки, че не го показват. Обичат да играят и могат да се почувстват наранени, ако някое дете откаже да се присъедини към веселбата им.

Надарените с богато въображение, деца Риби често се „пренасят” в света на приказките и фантазиите. Те обожават истории за нереални неща, които имат щастлив финал.

Тези силно емоционални хлапета притежават дълбоки психически способности. Изключително чувствителни, те се влияят от най-малките промени в тяхната среда.

Децата, родени под този зодиакален знак са много грижовни и се отнасят с прекалено внимание както към хората, така и към животните.

Източник: chudesa.net