Зодия Водолей: астрологична прогноза за 2017 г.

  • Сподели:
Зодия Водолей: астрологична прогноза за 2017 г.

През януари Водолеите е възможно да работят усилно, да действат под влияние на чувството си за дълг и отговорност. Не са изключени някакви трудности, проблеми или забавяния от личен характер. Ако през последната година сте се трудили неуморно, точно сега нещата ще ви се подредят, наместят, структурират добре, ще пожънете стабилна реколта.

През месец февруари ще се радвате на добър късмет, изобилие и успех, тъй като големият благодетел Юпитер транзитира във Везни и прави хармоничен аспект с вашето Слънце във Водолей. В същото време Слънцето транзитира в същия знак, в който е и рожденото ви слънце. Това ще ви дари много сила, енергия и ентусиазъм. Повечето представители на зодия Водолей ще се чувстват добре и ще постигат с лекота поставените лични цели.

Човеколюбието, стремежът към свобода и нестандартните идеи, характерни за този зодиакален знак, ще се разгърнат пълноценно. Чудесни месеци за вас ще бъдат и месеците март и април, тенденциите от февруари в общи линии ще се запазят.

Внимавайте обаче през месеците май, август и ноември, възможно е в тези периоди от време да усетите вътрешно напрежение, умора и дисбаланс, поради образувалите се предизвикателни аспекти между рожденото и транзитното ви Слънца. Почивайте си повече. Отдайте се на любими занимания и се въздържайте от конфликти с другите хора.

Юни определено ще бъде щастлив месец за Водолеите. Образува се голям Въздушен тригон, което е хармоничен аспект и дарява с късмет всички въздушни знаци на зодиака. Транзитните Слънце и Юпитер през юни подпомагат представителите на зодия Водолей, по посока на концентриране на ума, услужливост на паметта и успех в любовните връзки и брака.

Октомври също е хубав месец за зодия Водолей, защото транзитното Слънце е във Везни, в хармония с рожденото слънце. От средата на октомври обаче планетата на късмета, изобилието и щастието, т.нар. в астрологията Голям Бенефик - Юпитер - излиза от Везни и влиза в Скорпион.

Тогава вече спира да образува хармоничния аспект с рожденото Слънце на Водолеите, както беше до този момент. Ще завършите годината приятно през месец декември, когато транзитното Слънце в Стрелец ще направи хармоничен аспект с рожденото ви Слънце.

Нумерологично 2017 г. е под вибрацията на числото 1. Това е година на започване, на стартиране, на полагане на основи, на нови начала. През 2016 г. завършвахме, приключвахме, финализирахме нещата. Сега ще строим новото. Затова съветът към Водолеите е да бъдат предприемчиви, оптимистично настроени, пробивни, отстояващи себе си, амбициозни, смели и целеустремени. Така ще могат да се изявят в пълна степен във външния свят.

По Китайския хороскоп ни предстои година на Огнения Петел. Огънят е динамична, буйна, пламенна стихия. Той стопля, сгрява и огрява, но може и да изгаря, изпепелява и потушава. Водолеите са въздушна зодия - а въздухът допълнително разпалва Огъня. Важна е дозата. Хубаво е да се търси баланс между различните сили.

Петелът е ярка, колоритна личност, отличен организатор, високо интелигентен, амбициозен и обикновено много образован. Има добро чувство за хумор, както и дар слово. Липсва му обаче такт, тъй че лесно може да обиди някого с необмислена забележка или постъпка. По характер е непостоянен и лесно се поддава на моментни настроения.

Петелът умее да печели добре и не понася губенето на време. Във всичките си разнообразни дейности се проявява като човек на реда. Невинаги обаче е реалист в стремежите си, понякога дава воля на въображението си. Затова Водолеите, които имат силно представен oгън в индивидуалния си хороскоп, например имат aсцендент и/или Луна в Овен, Лъв или Стрелец, ще се чувстват много комфортно и ще бъдат доста успешни през новата година.

На всички пожелавам здрава и щастлива година! Помнете, че от вас самите зависят много неща, затова не се оправдавайте със звездите и положението на планетите, а действайте по посока на мечтите и желанията си, и оставайте верни на принципите си!

Бъдете себе си и живейте както смятате за редно, направете каквото трябва, пък ... да става каквото ще! Съдбата е причинена от съвкупност от фактори, сред които астрологичните тенденции са само част. Съдбата е и въпрос на избор.

Резултат от лично взети решения. Така че избирайте мъдро, решавайте в перспектива и водени от правилните мотиви ще видите, че астрологичните фактори са само фона, на който вие сами разгръщате потенциала и житейския си път. Но... вие сте Водолей. Това вече го знаете. Просто си го припомняйте от време на време.

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., vihrogonche@abv.bg, skype - desykv