Зодия Водолей – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Водолей – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Водолей и Зодия Рак

Въздух и вода. Докато Ракът се обръща и гледа миналото, Водолеят е насочил погледа си върху бъдещето. Двата знака се допълват взаимно. Водолеят търси човек, с който да сподели своите идеи и проекти, а Ракът е готов да откликне на нуждите на Водолея. В тази връзка цари истински синхрон, от нея без проблем се заражда истинско приятелство и чиста любов, защото и двамата са  способни да откликнат на нуждите си и да си дадат топлина, любов и романтика – всичко от което  зависи трайността на връзката.

Зодия Водолей и Зодия Дева

Въздух и земя. Нищо не липсва при това съчетание за създаването на стабилни отношения и здрава връзка. Оригинален и независим Водолеят веднага ще срази Девата със своя магнетизъм и превъзходство. Девата ще е напълно очарована от него ще го боготвори. Девата е организатор, а Водолеят разполага с много идеи – една чудесна комбинация.

Зодия Водолей и Зодия Везни

Въздух и въздух. Добро съчетание, в което Везните ви дават нужната свобода и независимост. Двата въздушни знака се разбират изключително добре, защото имат еднакви интереси към изкуството и пътешествията. В компанията на Везните ще се чувствате свободни, удовлетворени и истински щастливи.

Зодия Водолей и Зодия Скорпион

Въздух и вода. В очите на Скорпиона вие ще сте независими и загадъчни. Силно темпераментния и сексуален Скорпион, ще ви привлече още в мига на вашето запознанство с него. Ще бъдете хипнотизирани от силния му магнетизъм и неописуем чар. А Скорпионът ще се влюби във вашата мечтателност и приказно излъчване.

Зодия Водолей и Зодия Козирог

Въздух и земя. Козирогът ще бъде внимателен и грижовен партньор, който се възхищава на вашето новаторство, интелигентност и оригинални идеи. В Козирога ще усетите равенство на характерите и приятелска упора. В тази връзка няма да ви липсва нищо. Приликата между двата знака е голяма и прави отношенията ви стабилни и истински.